Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSADI STABLO

Nina Badrić se uključila u akciju: Tko sadi stablo, voli ne samo sebe, nego i druge

Zagreb: Nina Badrić predstavila novi live album "Peristil Sentimenti"
Tomislav Miletic/PIXSELL
04.08.2023.
u 10:52

Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo posaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo posađeno.

Znanstvenici Prirodoslovnog muzeja u Londonu ističu važnost pokretanja zajedničke akcije za očuvanje prirodnog svijeta. Činjenicu da glazba, kao i priroda, ima moć povezivati ljude potvrdila je naša glazbena zvijezda koja svojim glasom, osim što povezuje sve ljubitelje hrvatskog popa, podiže i svijest o brizi za okoliš.

Stara poslovica kaže: „Onaj tko sadi stablo, voli ne samo sebe, nego i druge.“ Tako se naša glazbena diva, pjevačica Nina Badrić koja je otprije poznata po svom sudjelovanju u ekološkim akcijama, odmah uključila i u akciju Budi i ti dio Rezolucije Zemlja.

Foto: VL

– Svako posađeno stablo korak je prema očuvanju našeg planeta. Ne čekajmo da prođu dani i godine prije nego naša planeta prodiše. Pozivam sve da podrže ovaj projekt i pokažu brigu za buduće generacije – rekla je Nina Badrić te pozvala sve da se priključe akciji. Kako? Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo posaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo posađeno.

 

Foto: VL

VIDEO Rezolucija Zemlja: Pridruži se

Ključne riječi

Komentara 4

PE
Pendrek57
11:16 04.08.2023.

Pa dobro, zakaj ta nije u njezinom Beogradu?

DU
Deleted user
09:20 03.08.2023.

Kada netko tko je sam sebe krivo savjetovao u životu i upropastio si isti taj život, nešto podržava, odmah treba biti oprezan oko podržavanja. Pametnije bi im bilo da su angažirali Maju Šuput koja ima sve u životu i to bez glasa i s očajnim pjesmama. Pametna žena.

PU
paul-umpe
20:43 02.08.2023.

jos je niste nikome utopili.prosao je vlak i zadnji vagon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije