Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezolucija Zemlja

Ella Dvornik poziva da se priključite akciji: ''Svaka je sadnja korak prema zelenijoj budućnosti''

Rovinj: Atmosfera na Weekend Media Festivalu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
27.07.2023.
u 16:26

Prema podacima iz 2022. godine, čak 72 posto stanovnika Hrvatske aktivno je na društvenim mrežama, što u zemlji od oko 3,8 milijuna stanovnika nije zanemariv broj. Na društvenim se mrežama zabavljamo, dijelimo trenutke iz svakodnevnog života, raspravljamo i opuštamo se, ali se i informiramo o trendovima i temama koje nas zanimaju.

Ekologija i briga o okolišu proteklih su nekoliko godina sve popularnije teme na društvenim mrežama, a moć društvenih mreža zato se koristi kako bi se važnost odgovornog ponašanja prema Zemlji približila svim ljudima te ih potaknula da postanu dio promjena. A dio promjena može biti svatko od vas.

Jedna od najpraćenijih Hrvatica na društvenim mrežama, influencerica Ella Dvornik tako se odmah uključila u akciju Budi i ti dio Rezolucije Zemlja.

Foto: Vecernji.hr

– Sretna sam što sam dio ove akcije. Svaka je sadnja korak prema zelenijoj budućnosti, a dio promjena možete biti i vi – rekla je Ella Dvornik, blogerica i influencerica, te pozvala sve da se priključe akciji. Kako? Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo posaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo posađeno.

VIDEO Rezolucija Zemlja: Pridruži se

 

Ključne riječi

Komentara 17

EF
Efendi
18:27 27.07.2023.

Priznajem, nisam procitao teks, vec nakon naslova mi je pozlilo.

BR
Brdo
09:53 06.08.2023.

O Boze! Pa zar opet?!

ZA
zagi101
09:17 07.08.2023.

osoba samo sa osnovnom školom podučava druge kako trebaju raditi i živjeti, svakog i novinari stavljaju u medije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije