Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Što Iva Šulentić i Aleksandar Stanković rade skupa?

mayales
Foto: Promo
1/5
25.02.2014.
u 10:00

Grupa Mayales snimla je spot za novi singl "Još te uvijek mogu" u kojem stihove pjevaju voditelj Aleksandar Stanković, pjevač Massimo Savić i kćer mu Mirna, glumac Livio Badurina, diva Tereza Kesovija, voditeljica Iva Šulentić i mnogi drugi

Emitirajući novi videospot "Još te uvijek mogu" kultna zagrebačka grupa Mayales pokazat će vam kako lijepe stvari mogu biti tako "prokleto" jednostavne. Pozivajući svoje prijatelje, i poklonike grupe, da im se pridruže u videospotu, napravili su svojevrsni homage kulturi općenito. Okupili su zavidan broj kulturnjaka koji im je svojom potporom dao dodatni vjetar u leđa. Podržali su ih tako TV voditelj Aleksandar Stanković, pjevač Massimo Savić i njegova kći Mirna, glumac Livio Badurina, diva Tereza Kesovija, voditeljica Iva Šulentić i mnogi drugi. Da doznate tko im je sve pomogao, nema vam druge nego pogledati video.
Za režiju videospota koji možete pogledati na linku zaslužni su Andrej Korovljev i Petar Beluhan.

– Još onog ludog dana na dodjeli Porina bilo je jasno da uzbuđenje ovdje neće prestati. Otkako smo objavili datum našeg nastupa u Tvornici, veliki se tim ljudi digao na noge kako bi priredio što više lijepih pratećih iznenađenja. Spot za pjesmu "Još te uvijek mogu" svakako spada među njih. Snimanje se pretvorilo u jednu od najljepših priča ovog uzbudljivog ciklusa s obzirom na to da su suradnici/glumci poklonili nevjerojatnu interpretaciju i angažman. Užitak za kraj, odnosno početak jednog novog ciklusa. Naklon do poda. Vidimo se uskoro – rekao je frontman Petar Beluhan.

Na prvi dan proljeća (21. 3.) Mayales (i gosti) sviraju u zagrebačkoj Tvornici kulture (veliki pogon).

Podsjećamo:
U Aquarius Music Shopovima do subote traje akcija.
Kupnjom dvije ulaznice za koncert Mayalesa na prodajnim mjestima Varšavska 13, Kneza Branimira 29 i Maksimirska 16 na poklon dobivate dvostruki CD Mayalesa i Kristijana Beluhana "Svima želim raj za sve" +  "Skretanje"!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kn potražite i u Tvornici kulture (Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1) te u sustavima www.ulaznice.hr i www.entrio.hr.

Komentara 2

SE
sestrićna
11:56 25.02.2014.

naravno da će massimo i aleksandar zajedno ..

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
07:54 10.04.2014.

a kaj bi trebali delati!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije