Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Stjepan Božić izgubio u dvoboju i napušta imanje

FARMA
Nova TV
21.05.2010.
u 21:54

Zahvaljujući nešto većoj tjelesnoj masi i zasigurno većoj želji večeras će Antonio Marušić ponovno spavati na moslavačkom ranču.

Guranje kola za boksača Stjepana Božića bilo je kobno te će nakon ne baš sjajno odrađenog duela, morati napustiti imanje Nove TV. U drugoj strani ringa, ostanku se veselio Antonio Marušić. Zahvaljujući nešto većoj tjelesnoj masi i zasigurno većoj želji, večeras će ponovno spavati na moslavačkom ranču. Tome su se osim Antonija vidno veselili i ostali farmeri.

Naime, i prije nego li je počeo duel, a dvojica mušketira zauzeli borbene položaje, ukućani su bili naoštreni na Božića. "Muku po Stjepanu" boksač je izazvao sam, nazvavši Antonija jadnikom pred svim sudionicima showa. Zbog svoje nimalo kavalirske geste, od kolege je prije duela zatražio oprost, a nekoliko trenutaka kasnije oprostio se i od showa.

- Farmeri, nakon što pročitate moje pismo, razmislite malo o mojim riječima. Pazite što radite i što pričate - poručio im je Božić poslije borbe.

Suza i trauma zbog toga nije bilo, ali ih je umalo izazvao Mevludin Duvančić, "prorok" iz Bosne i Hercegovine. Naime, nakon što je s ukućanima proveo nekoliko sati, vizionar je uspio predvidjeti koliko daleko će koji kandidat otići te što će im se dogoditi u životu. Avi Karabatić koja je uz pismo zaručnika i tortu, nastavila rođendansku proslavu "ugledao" je  skorašnji prekid sa zaručnikom Špirom Miličićem, a ime Branke Mutti otkrio je, ne skriva se iza pobjednika showa.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:44 22.05.2010.

a sportaša i žalosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije