Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena serija

Stigla je službena potvrda: Kreće spin-off 'Teorije velikog praska'

Teorija velikog praska
Foto: Instagram
1/4
14.03.2017.
u 11:59

Premijera polusatne humoristične serije naziva "Young Sheldon" predviđena je za sezonu 2017./2016. Radnja će se fokusirati na djetinjstvo devetgodišnjeg Sheldona Coopera

Službeno je potvrđeno da je CBS naručio spin-off popularne humoristične serije "Teorija velikog praska", koji će se snimati pod nazivom "Little Sheldon", a scenarij je već spreman, prenosi BBC.

Premijera polusatne humoristične serije naziva "Young Sheldon" predviđena je za sezonu 2017./2016.

Ulogu devetgodišnjeg Sheldona igrat će mladi glumac Iain Armitage, a Jim Parsons, koji glumi Sheldona, bit će narator nove serije kao odrasli Sheldon Cooper.  Seriju su osmislili Chuck Lorre i Steve Molaro, izvršni producenti serije. 

Radnja će se fokusirati na djetinjstvo devetgodišnjeg Sheldona Coopera koji živi na istoku Teksasa i ondje pohađa školu. Armitage je gledateljima poznat po ulozi sina jedne od glavnih junakinja serije "Male laže" koja se prikazuje na HBO-u, Shailene Woodley.

Ulogu majke mladoga Sheldona igrat će Zoe Perry, a Jon Favreau će režirati prvu epizodu za koju je scenarij napisao Molaro. 

Još nije poznato koliko će prva sezona imati nastavaka. U ostalim su ulogama Lance Barber, Raegan Revord i Montana Jordan.

S obzirom na veliku popularnost i brojne nagrade što ih je osvojila serija "Teorija velikog praska", u CBS-u razmatraju mogućnost snimanja novih dviju sezona (11. i 12.) popularne humoristične serije. 

>>Svi traže veće honorare, a samo glumci 'Teorije velikog praska' traže da im se smanji honorar

>>Zvijezde "Teorije velikog praska" zaradom su skoro pretekle Gilmoreice​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije