Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRONTMAN AEROSMITHA

Steven Tyler ušutkao nagađanja o srčanom udaru

Aerosmith na koncertu u Milanu
Foto: Massimo Barbaglia/KIKA/PIXSELL
1/8
05.10.2017.
u 13:18

"Dajem vam ocjenu odličan za kreativna nagađanja, ali nisam imao ni srčani napad ni moždani udar", napisao je Tyler na službenoj internetskoj stranici grupe.

Frontman grupe Aerosmith Steven Tyler ušutkao je nagađanja po kojima je nedavno imao srčani ili moždani napad, no nije pojasnio koji je zdravstveni razlog bio uzrok prekida ostatka turneje po Južnoj Americi.

Rock-grupa je u rujnu otkazala posljednja četiri koncerta u Brazilu, Čileu, Argentini i Meksiku zbog Tylerovih "neočekivanih zdravstvenih problema".

"Dajem vam ocjenu odličan za kreativna nagađanja, ali nisam imao ni srčani napad ni moždani udar", napisao je Tyler na službenoj internetskoj stranici grupe.

Dodao je da mu je jako žao što band mora prekinuti turneju, pojasnivši da "mu može pomoći samo njegov liječnik u Sjedinjenim Državama".

Svojim je fanovima još prošli tjedan poručio da ne brinu jer njegove tegobe nisu po život opasne, no da se mora odmoriti i posjetiti liječnika kako bi se oporavio i dalje nastupao.

Tyler ima podeblji zdravstveni karton u kojemu je evidentirano mnoštvo zdravstvenih problema, od zloupotrebe droge i ovisnosti o lijekovima na recept, preko slomljenog ramena, nekoliko operacija noge i operacije glasnica do hepatitisa C.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije