Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OZBILJNO

Aerosmith prekinuo turneju zbog zdravstvenih problema Stevena Tylera

Frontmen Aerosmitha, Steven Tyler
Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL
1/5
27.09.2017.
u 10:18

Svojim je fanovima poručio da ne brinu jer njegove tegobe nisu po život opasne, no da se mora odmoriti i posjetiti liječnike kako bi se oporavio i dalje nastupao.

Zbog "neočekivanih zdravstvenih problema" frontmana Aerosmitha Stevena Tylera, grupa je bila prisiljena otkazati četiri koncerta i prekinuti turneju po Južnoj Americi, stoji u priopćenju rock benda.

U poruci objavljenoj na Twitteru stoji da se Tyler morao vratiti u Sjedinjene Države, no nije objavljeno o kakvim je točno zdravstvenim problemima riječ.

Svojim je fanovima poručio da ne brinu jer njegove tegobe nisu po život opasne, no da se mora odmoriti i posjetiti liječnike kako bi se oporavio i dalje nastupao.

Poruku je uputio svim fanovima koji su trebali prisustvovati koncertima benda u Brazilu, Čileu, Argentini i u Meksiku.

"Jako mi je žao. Čini mi se kao da sam vas iznevjerio. Neću moći nastaviti s turnejom. Po savjetu liječnika vratio sam se u Ameriku", poručio je fanovima šezdsetdevetgodišnji pjevač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije