Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Steffani ušla u BB kuću i odmah 'izrešetala' Ervina

steffani
Foto: Screenshot
1/7
04.11.2015.
u 20:55

Splićanka Steffani Banić večeras se ponovno vratila u Big Brother kuću, a odmah po ulasku u izvanrednoj radijskoj emisiji ugostila je svog bivšeg partnera Ervina

Big Brother Steffani je toliko nedostajao da se vragolasta Splićanka odlučila vratiti u kuću Velikog brata.

Odmah po ulasku u kuću Steffani se našla u ulozi radijske voditeljice, a u vruću stolicu nasuprot nje prvi je sjeo Ervin.

– Tko ti je najomraženiji ukućanin? – direktno ga je pitala Steffani. – Kako me to sad pitaš? – kazao je iznenađeni Ervin na što mu je Steffani odgovorila da ga ima pravo pitati što hoće i da se nada da će biti iskren. Nakon kratkog negodovanja Ervin je odgovorio da je to Mirjana, zbog njezina pretjerivanja u ponašanju. S druge strane, priznao je da su mu najdraži ukućani Barbara, Tina i Darko.

Simpatičnu Splićanku zanimalo je i bi li Ervin volio da se ona vrati u show. – Bih, ali da budeš jaka psihički i da ne kukaš jer nisam ni ja savjetovalište i meni to stvara pritisak – odgovorio joj je Ervin.

Nakon emisije u kojoj će osim Ervina sudjelovati još dvoje ukućana, Big Brother okupit će sve stanare u dnevnoj sobi i priopćiti im da će im se Steffani ponovo pridružiti u kući, piše B92.

Koga će ova vijest razveseliti, a kome baš i neće najbolje sjesti, saznat ćemo uskoro.

Stefani i Ervin na VB radiju!

Stefani i Ervin na VB radiju! Pogledajte o čemu su ćaskali! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 4. studeni 2015
 
Ervin odgovara, da li bi voleo da se Stefani vrati u kuću!

Ervin odgovara, da li bi voleo da se Stefani vrati u kuću! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 4. studeni 2015

>>Steffani se vraća u Big Brother kuću

>>Uplakana Steffani Banić vratila se mami na njoke i pašticadu

Komentara 4

AN
anteloff
21:31 04.11.2015.

Jadni roditelji

SS
sandra.sandra.mili
22:07 04.11.2015.

A Zoricu van jer ta zmija je stvarno najvece zlo i sije zlo i kad bi ona izašla situacija u kući bi se okrenula i smirile bi se strasti. Zato vješticu bacajte vani

GR
grodar
13:40 05.11.2015.

Sve u popovacu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije