Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršen muškarac

Steffani otkrila Vasićima kako je pala na Ervina: Zaludio me kad sam ga vidjela golog

steffani banić
Foto: RTL
1/6
25.09.2015.
u 10:14

Nakon što su Vasići priznali da su gledali sve što se događalo kobne noći, Steffani ih je uputila u to kako je sve počelo i gdje se točno kemija između njih dvoje dogodila.

U večernjem razgovoru pred plazmom, Steffani i Vasići dotaknuli su se Steffanina odnosa s Ervinom.Razgovor je započeo priznanjem Vasića da su do u detalja upoznati sa strastvenom noći Ervina i Steffani, obnavljajući joj sjećanje nabrajanjem onoga što se te noći odvijalo.

Nakon što su Vasići priznali da su gledali sve što se događalo kobne noći, Steffani ih je uputila u to kako je sve počelo i gdje se točno kemija između njih dvoje dogodila.

Prve noći u kući, Steffani je prala zube dok se Ervin uz nju tuširao. Nakon što ga je izašao ispod tuša i nakon što ga je vidjela potpuno golog, Steffani je zatreperila jer je pred njom stajao, prema njezinim kriterijima, savršeno građeni muškarac. Vasićima je objasnila koje su to stvari na koje kod muškaraca 'pada' – snažne noge, dobro građen trbuh i žile na rukama. Prema njezinim riječima, Ervin ima sve što Steffani traži kod dečka i bolje od toga jednostavno ne ide.

Nakon što ga je vidjela potpuno golog, Steffani je cijelu tu prvu večer bila uznemirena i nije dugo trebalo proći da se pogledi pretvore u nešto više. 

 
Stefani otkriva Radi kada je pala na Ervina. #VelikiBrat

Stefani otkriva Radi kada je pala na Ervina. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 24. rujan 2015

>>Brandžo i Goran se napokon smilovali i ukućanima platili hranu i tulum

>>Big Brother još jednom spojio Ervina i Steffani

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:53 25.09.2015.

Bez komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije