Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav preko žice

Big Brother još jednom spojio Ervina i Steffani

big brother
Foto: RTL
1/6
23.09.2015.
u 11:07

Veliki brat u kratkom telefonskom razgovoru omogućio je zaljubljenim ukućanima da izmjene nekoliko rečenica, a nježnosti i emocija nije nedostajalo

Otkako je napustila kuću Velikog brata i preselila se Vasićima, Steffani je svog Ervina mogla vidjeti i čuti samo preko ekrana na kojem svakodnevno stanari tajnog dijela kuće gledaju što se događa u kući. 

Ipak, jučer se to promijenilo nakon što je Veliki brat pred Ervina stavio jedan izazov koji je dokazao koliko mu u kući nedostaje Steffani.

Naime, Big Brother je Ervinu ponudio da bira između telefonskog razgovora  i njegove omiljene hrane. Ervin je očekivano izabrao razgovor, ne samo zbog toga što mu Steffani nedostaje već i zbog suosjećanja prema ostalim stanarima koji već nekoliko dana jedu isključivo shakeove i vitaminske pripravke.

– Puno nedostaješ, jedva čekam da se vidimo i ništa ti ne zamjeram – poručio je simpatičan Sarajlija splitskoj vampirici nakon 11 dana razdvojenosti.

Kako je protekao njihov razgovor, pogledajte u videu!

 
Telefonski razgovor izmedju Stefani i Ervina.

Telefonski razgovor izmedju Stefani i Ervina. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 22. rujan 2015

>>Anton je ponovno izjavom iznenadio stanare: Sve je pucalo brzo!

>>Big Brother kao Kupid: Opet je spojio Ervina i Steffani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije