Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijest plavuše

Stefany Hohnjec ostavila dečka zbog njegova teškog karaktera

stefani hohnjec
marko lukunić/pixsell
30.03.2010.
u 12:16

Bivša Miss sporta i manekenka prekinula je dvoipolgodišnju vezu s teniskim trenerom Tomislavom Petrićem zbog njegove teške naravi.

Dvije i pol godine ljubavi s teniskim trenerom Tomislavom Petrićem, s kojim je prekinula prije desetak dana, manekenka Stefany Hohnjec danas naziva vrlo mučnima, u kojima se mnogo živcirala i vrlo malo bila sretna. Za tjednik Story Setefany je otkrila kako je glavni razlog prekida vrlo teška narav Tomislava Petrića s kojom više nije mogla izaći na kraj.

- Tomislav je htio da prekinem s manekenstvom, što je smiješno. On ima užasno težak karakter, a ja nisam mogla vječno šutjeti. Uz njega više nisam bila ono što jesam, iz mene je izvlačio sve najgore - priznala je manekenka dodavši da je cijelo vrijeme u vezi bila pod psihičkim pritiskom.

Komentara 1

OD
odisej
04:12 15.05.2010.

TESKI KARAKTER ?????? A postoji li laki karakter????? Karakter (character), krivo izgovorena i napisana tudjica, predstavlja skup osobina, znacaja , nekoka ili necega. Ne mjeri se u kilogramima pa ga ne treba oznacavati kao tezinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije