Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reciklira

Štedljiva Severina: Pokazala je da dobre čizme ne izlaze iz mode

Foto: Instagram
1/7
12.01.2020.
u 19:20

Čizme Balenciaga koje je nosila prije tri godine na snimanju spota za pjesmu "Kao" opet je nosila i objavila ih je opet na Instagramu.

Severina je poznata kao jedna od modnih ikona naše estradne scene i iako više ne surađuje sa stilistom Petrom Trbovićem kod njezinih stylinga nema greške.

- Pruge na sunce - napisala je Severina uz fotografiju na kojoj je cijela u prugicama različitih boja. Severina je štedljiva pa je dio ovog stylinga reciklirala i pokazala kako dobre čizme nikada ne izlaze iz mode. Na slici nosi Balenciaga čizme koje je prvi put nosila prije tri godine kada je snimala spot za pjesmu "Kao".

Cijena tih čizama tada je iznosila skoro deset tisuća kuna.  Inače ovaj model omiljen je i kod stranih celebrityja poput Kylie Jenner. Severina često nosi popularne strane modne brendove, ali odana je i domaćim dizajnerima poput Aleksandre Dojčinović i Matije Vuice.

Severina je u prosincu završila s turnejom "The Magic Tour" u sklopu koje je nastupila u Splitu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani. Tijekom te turneje došla je i privremena odluka s građanskog Općinskog suda u Zagrebu prema kojoj će njezin sedmogodišnji sin živjeti s ocem Milanom Popovićem, a ona će ga viđati u terminima koje je odredio sud. 

Ključne riječi

Komentara 14

SL
Slavik
20:22 12.01.2020.

Nema vise alimentacije pa nema za nove

JZ
jzadra17
23:29 12.01.2020.

čime je ova zaslužila toliki mediski prostor??????

DU
Deleted user
07:26 13.01.2020.

Drago mi je zbog Severine.Preboljela je bol zbog gubitka skrbi za dijete i sva se je predala samoreklamaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije