Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Igor Kojić oglasio se prvi puta nakon drame s Milanom i Seve

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/7
08.01.2020.
u 19:09

Igor Kojić na društvenim mrežama nije bio aktivan od kraja studenog kada je objavio snimku sa Severininog koncerta.

Severinin suprug Igor Kojić oglasio se nakon gotovo dva mjeseca 'šutnje' na Instagramu. Posljednji put svojoj je supruzi javnu podršku pružio nakon koncerta u Splitu kojim je pjevačica otvorila regionalnu turneju 'The magic tour'.

Iako se ranije znao obračunavati s Popovićem putem društvenih mreža, ovog puta nije se oglasio o privremenoj sudskoj mjeri prema kojoj maleni Aleksandar dodijeljen ocu, a nije se osvrnuo ni na nedavni posjet manastiru upravo s malenim Aleksandrom. Kojić je šutnju prekinuo na pravoslavni Božić kada je prigodnom fotografijom svojim pratiteljima čestitao Božić.

"Mir Božji, Hristos se rodi", napisao je Kojić na ćirilici. U komentarima se odmah javila njegova sestra Nataša koja mu je postavila tri srca, a nedugo nakon nje srca mu je ostavila i Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мир Божји, Христос се роди!

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Podsjetimo, maleni Aleksandar s Igorom je, prema pisanju Kurira, tijekom praznika boravio u manastiru u Svetoj Gori, a Severina nije bila s njima jer je ženama zabranjen boravak na Svetoj Gori. Milan Popović nije znao da je Kojić njegovog sina odveo u manastir i tu informaciju saznao je kada su ga novinari Kurira molili za komentar.

- Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvijek sam - rekao im je Popović. U ovom manastiru ne plaćaju se obroci ni noćenje, ali se zna dogoditi da u jednoj prostoriji spava i više ljudi te se nekada spava i na daskama i zato se zimi izbjegava odvoditi djecu na ovo mjesto.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:19 09.01.2020.

polako ali sigurno se srbiju po hrvatskoj protezira nastupima pocevsi lepom Brenom,Belasaevicem,radio Rijeka pusta pesme "riblje corbe"sad ovim "Vojvodom Kojic" kad stize Ceca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije