Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisali sporazum

Stavros bi napokon mogao dobiti 199 tisuća kuna koje je posudio D. Hojanu

'20.12.2012., Zagreb - Zvijezde Hit Recordsa na koncertu u Domu sportova zapjevale svoje najpoznatije pjesme. Jasmin Stavros. Photo:
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
15.10.2014.
u 22:00

Hojan se nije pojavio na sudu jer je na liječenju u KBC Sestara Milosrdnica

Pjevač Jasmin Stavros u dogledno vrijeme mogao bi dobiti natrag svojih 199 tisuća kuna koje mu je ostao dužan poduzetnik i prijatelj Davorin Hojan.

Naime, Stavros je Hojanu 2012. godine posudio 31.500 eura za pokretanje posla, a kad mu ovaj novac nije vratio, pjevač ga je odlučio prijaviti. Nakon Stavrosove prijave protiv Hojana je podignuta optužnica pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu zbog prijevare.

Suđenje je trebalo početi jučer, međutim, ročište je odgođeno jer se Hojan nije pojavio na sudu. Ispričao se bolešću. Konkretno, na liječenju je u KBC Sestara Milosrdnica i ne zna se kad će biti pušten s liječenja.

No, Stavros i Hojan u stalnom su kontaktu pa je mogućnost povrata duga i više nego izgledna. Dvojac je čak i potpisao sporazum o povratu novca, a izjavu su ovjerili kod javnog bilježnika.

Izjava bi sudu u Zagrebu trebala biti dostavljena u roku od osam dana, a sljedeća će rasprava biti zakazana kad optuženik bude pušten iz bolnice.

Hojan je, prema optužnici, krajem srpnja 2012. godine u Zagrebu zamolio Jasmina Stavrosa da mu posudi 31.500 eura jer mu je novac bio potreban za pokretanje posla. Obećao mu je novac vratiti već do kraja te godine, kao i da će mu na iznos dodati još pet do šest tisuća kuna. No, umjesto povrata posuđenog novca, Stavros je do prosinca 2012. dobio samo 5000 eura, a Hojan je pjevaču ostao dužan još 26.500 eura, odnosno 199.000 kuna.

Hojanu, prema optužnici, prijeti godinu dana zatvora, koliko za njega traži tužiteljstvo.

>>Poduzetnik optužen jer je Stavrosu ostao dužan 26.500 eura

>>'Upali su nam u kuću, vezali roditelje pa oteli 300.000 kuna i auto'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije