Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajan i skroman

Stariji brat Stjepana Hausera konačno osvanuo u medijima: 'Njegove savjete ne slušam'

Foto: Instagram
1/2
26.06.2019.
u 10:17

Miron je dirigent i trombonist a, za razliku od Stjepana, ne voli pretjerano eksponiranje u javnosti.

Na spomen obitelji Hauser, svima na pamet prvo padne violončelist Stjepan. No široj javnosti manje je poznato da član dvojca 2Cellos ima starijeg brata Mirona koji je jednako talentiran kada je riječ o glazbi. Miron je dirigent i trombonist a, za razliku od Stjepana, ne voli pretjerano eksponiranje u javnosti.

– On se više eksponira tamo gdje ima više konzumenata, a ja smatram da sam jednako eksponiran. Ne u široj javnosti, ali u glazbenim krugovima svakako – istaknuo je Miran za In magazin Nove TV.

Foto: Instagram Asos

Otkrio je i kako savjete svog popularnog brata uglavnom ne sluša.

– Mi smo braća, tako da se savjeti braće redovito ne slušaju. Sve i da dajemo savjete jedan drugome, ne znam što bismo time postigli – kaže Miron i dodaje kako ipak misli da Stjepan voli čuti ono što mu on ima reći.

Zagrebačka publika Hausera starijeg mogla je vidjeti na nedavno održanom koncertu Cubisma na Tomislavcu, gdje je ravnao jazz-orkestrom. No, osim s Cubismom, Miron se može pohvaliti i suradnjom s Oliverom, Ninom Badrić, Gibonnijem, ali i s bratom Stjepanom.

– Napisao sam jednu pjesmu za svoj autorski koncert prije nekoliko godina, napisao sam kompoziciju koja se zove ''Nos dos'' za nas dvojicu i za tu večer – otkriva Miron.

Studirao je u Austriji, a tijekom studija nerijetko je zarađivao svirajući po svadbama. - Vrlo često dobili bismo angažman za neku svadbu, no te su svadbe potpuno drukčije, to je nekakav koktel popodne u nekoj bašti, nema ono... odojak do sedam ujutro – smije se Hauser. Baš kao i Stjepan i on ima viziju svog puta, a upravo je to najvažnije za daljnji napredak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idemo live na HRT 1 za 15 min!!!!

A post shared by Miron Hauser (@mironhauser) on

Pogledajte i tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:52 26.06.2019.

Utipkajte; Veče s Ivanom Ivanovićevim 2Cellos No 241. Nevjerojatno je duhovit Stjepan Hauser i dakako, njegov glazbeni partner iz 2 Cellos i usred Beograda su osvojili publiku u studiju jer je bio urnebes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije