Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad

Stjepan Hauser imao je nezgodu: Vozim kao manijak

Foto: Instagram
1/9
04.06.2019.
u 17:43

Član 2Cellosa ozlijedio se kada je pao s bicikla, a fotografiju ozlijeđene ruke objavio je i na Instagramu. Stjepan trenutno uživa u rodnoj Istri jer su on i Luka Šulić uzeli pauzu od nastupa.

Naš proslavljeni violončelist Stjepan Hauser odmara se od svjetskih pozornica i uživa u rodnoj Istri.

Pohvalio se kako se druži s roditeljima i uživa u prirodi, a višak energije ispucava vožnjama biciklom. Tijekom jedne vožnje Hauser se i ozlijedio, a sve zato, kako je i sam rekao, jer vozi kao manijak. Na Instagramu je pokazao i ozljedu na ruci koja je nastala padom s bicikla. 

Foto: Instagram Asos

Vožnja biciklom samo je jedna od aktivnosti kad boravi u Pomeru ili kod roditelja u Raklju, jer Stjepan voli i plivati i voziti kajak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing like home ❤️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

U rodnom kraju bez obveza će uživati još godinu dana jer su on i Luka Šulić odlučili uzeti pauzu kako bi se odmorili od napornog tempa, a to vrijeme će iskoristiti i za solo karijere. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:08 04.06.2019.

Dajte se više skinite s njega, još malo bude iskočil iz kutije napolitanki van 👎...

ZE
Zekonja
20:28 04.06.2019.

Ne znam ko je taj, ali znam da sam i ja tako dok sam imao 4 godine.

DU
Deleted user
19:09 04.06.2019.

Zrak u gumama bicikla ostao je neozlijeđen. Zbog višeg IQ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije