Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODOLJIVA

Prekrasnu pijanisticu su povezivali sa Stjepanom Hauserom, a sada je bacila oko na Đokovića

Đoković Lola
Foto: Instagram
10.06.2019.
u 10:25

"Đoković i ja pratimo se duže vremena, a konačna sam ga i upoznala. On je ostvario nevjerojatne uspjehe, ali je još impresivniji kao čovjek - ljubazan, ponizan, suosjećajan i brižan."

Lola Astanova, 34-godišnjakinja iz Uzbekistana na glasu kao najseksepilnija pijanistica svijeta, ne odustaje od Novaka Đokovića. Astanova je se u Miamiju upoznala s najboljim tenisačem svijeta, a sada je ga je preko društvenih medija nastavila "proganjati".

Tako je u komentare Đokovićeva videa s masaže ostavljala smajliće, a ranije je poručila:

"Đoković i ja pratimo se duže vremena, a konačna sam ga i upoznala. On je ostvario nevjerojatne uspjehe, ali je još impresivniji kao čovjek - ljubazan, ponizan, suosjećajan i brižan."

Postavlja se pitanje što će Novakova supruga Jelena reći na sve ovo, pitaju se srbijanski mediji.

Inače, Lolu Astanovu su prije godinu dana povezivali s našim Stjepanom Hauserom. Nakon što su snimili spot "Love story" počelo se šuškati kako violončelista i pijanisticu povezuje nešto više od glazbe.

Hauser je kao i uvijek davao diplomatske odgovore na pitanja postoji li ljubavna iskra između njega i Lole. No, svojedobno je na Instagramu objavio romantičnu fotografiju na kojoj je s Lolom i uz nju je stavio srca, a njegovi obožavatelji su to pročitali kao dokaz nove ljubavi. Hauser je prije toga okončao vezu s Jelenom Rozgom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Midsummer Night’s Dream 💕

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:34 10.06.2019.

Kad zafali rezultata na terenu VL nađe načina da nas obavesti o Đokovićevim rezultatima na drugim poljima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije