Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna iskra?

Stara ljubav iz BB-a: Tina se nedavno razvela, a Darko joj se opet javlja

Foto: Instagram
1/7
26.08.2019.
u 17:50

Tina Šegetin i Darko Petkovski Spejko bili su natjecatelji regionalnog Big Brothera u kojem je Spejko osvojio 100 tisuća eura.

U regionalnom Big Brotheru koji se na RTL-u prikazivao 2015. godine rodila se simpatija između Tine Šegetin i Darka Petkovskog poznatog po nadimku Spejko.

Publika ih je simpatizirala i navijali su za nastavak njihove veze i nakon završetka showa u kojem je Darko i pobijedio  i osvojio 100 tisuća eura. Međutim, njegova veza s Tinom nije uspjela nakon showa i Spejko se posvetio karijeri modela i glazbenoj karijeri u  koju je uložio dio novaca osvojenih u Big Brotheru.

Prije dvije godine Tina je ljubavnu sreću pronašla uz Racu Jovanovića za kojeg se i udala, a nedavno se od njega i rastala. Početkom kolovoza otkrila je da su predali papire za razvod i da već tri mjeseca ne žive zajedno i dodala je kako je razlog njihova razvoda neslaganje temperamenta i karaktera.

U vrijeme dok je Tina bila u braku Darko je ljubio manekenku Ljupku Mitrovu,  a sada se opet počeo javljati Tini i ostavlja joj poruke ispod fotografija na Instagramu. Kada je uz jednu fotografiju ostavio znak srca njezini pratitelji su odmah počeli ispitivati jesu li njih dvoje skupa. 

- Vi ste zajedno? Eh, stara ljubav zaborava nema - pisalo je u jednom od komentara. 

Pogledajte što bauštelci i prodavači kažu o izjavi Ecije Ivušić

Komentara 1

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
18:48 26.08.2019.

Sada kada sam pročitao tu "vijest" lakše ću zaspati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije