Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti joj otkaz

Policajka otišla u Big Brother, kamera je uhvatila u nezgodnoj situaciji: To je nečuveno!

policajka
Foto: met police
1/2
13.08.2019.
u 12:57

Britanskoj policajki prijeti otkaz nakon što ju je kamera uhvatila kako izmjenjuje nježnosti s natjecateljem u nigerijskom Big Brotheru u koji je otišla iako joj šefovi nisu dopustili da sudjeluje u showu

Londonskoj policajki Khafi Kareem (29) prijeti otkaz zbog sudjelovanja u nigerijskom Big Brotheru u kojem je započela vezu s 31-godišnjim natjecateljem.

Ono što je zasmetalo njezinim šefovima jest što je uzela neplaćeni dopust iako su joj savjetovali da se ne prijavljuje u reality show, ali i zato što je pred kamerama izmjenjivala nježnosti sa svojim novim dečkom.

Naime, kamera ih je uhvatila u intimnom trenutku pod plahtama, što se nije svidjelo njezinim kolegama.

– Ona je britanska policajka, to je nečuveno. Tražila je dopuštenje da ode u show i kada joj je zahtjev odbijen, svejedno je otišla. Policajci koji rade s njom bijesni su što se oglušila na zapovijedi i otišla u Afriku te naštetila našoj službi – rekao je izvor iz policije, piše Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To celebrate 100 years of women in policing, officers attended the #CaptainMarvel premiere in Mayfair tonight. As the first female hero in the Marvel Universe, she is a strong leader and a relentless protector – much like many of our own past and present female officers. PCs Khafi Kareem and Kinga Cieslak were on the beat with Deputy Assistant Commissioner Lucy D’Orsi on the red carpet at the prestigious premiere, representing the heroes who help protect our city every day. They symbolise the journey female officers have embarked upon to protect communities across London. Deputy Assistant Commissioner Lucy D’Orsi said “I’m honoured to represent female officers at this monumental event. We owe it to the pioneering women of our past for securing female heroes within the Met” #100YearsStrong

A post shared by metpoliceuk (@metpolice_uk) on

Khafi Kareem kao policajka počela je raditi u postaji Lambeth 2015. godine nakon što je četiri godine radila honorarno. Pozirala je na reklami za londonsku policiju kojom su htjeli potaknuti crnkinje, ali i ostale žene da se pridruže policiji.

No pozornost je privukla kada je ušla u show koji je počeo 30. lipnja. Počela je vezu s 31-godišnjim Ekpatom Gedonijem, a nigerijski portali objavili su snimke na kojima se par nalazi ispod plahti te navodno vodi ljubav.

U jednom članku navodi se čak da se strahuje da će policajka iz showa izaći trudna ako ona i njezin ljubavnik nastave sa svojom romansom.

– Policija ne podržava njezino pojavljivanje u showu i ona ne predstavlja londonsku policiju. Svi službenici imaju zadaću ponašati se profesionalno i u manirama koje ne dovode policiju na loš glas, bili na dužnosti ili ne. Oni koji se ne ponašaju profesionalno krše policijske standarde profesionalnog ponašanja – rekao je glasnogovornik policije. Prema tome, policajka neće dobro proći kada izađe iz showa i vrati se na posao. 

Komentara 2

Avatar Zzzz
Zzzz
13:52 13.08.2019.

U normalnim zemljama takva osoba odmah dobije otkaz, a kod nas bi postala zvijezda, kod nas je normalno čak i to da portali reklamiraju prostitutke i porno zvijezde.

RE
reborn
16:05 13.08.2019.

Imali smo mi naizgled sličan slučaj - irski nogometni navijač zakvačen za sisu hrvatske zaposlenice ministarstva kulture na stadionu u prijenosu uživo (ispravite me ako sam pogriješio). Naravno da ta zaposlenica nije dobila otkaz u Hrvatskoj, jer je procjena bila kako svojim ponašanjem nije nanijela ugled državnoj službi koju obavlja. Što ćeš, britanska policija očito ima neke druge standarde...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije