Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon godinu i pol

Nisu dugo potrajali! Bivša BB stanarka razvela se od crnogorskog nogometaša

Foto: Instagram
1/6
02.08.2019.
u 11:07

Riječanka Tina Šegetin više nije u braku s Racom Jovanovićem. Vijest o razvodu i sama je potvrdila.

Riječanka Tina Šegetin, javnosti poznata kao nekadašnja stanarka Big Brother kuće, razvela se nakon samo godinu i pol dana. Ljubav s crnogorskim nogometašem Racom Jovanovićem planula je ekspresno, a brzo se i ugasila. Dalo se to naslutiti i na društvenim mrežama na kojima više ne postoje zajedničke fotografije donedavnih supružnika.

Već tri mjeseca ne živimo zajedno. U to vrijeme predali smo papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, bila je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine – rekla je Tina za 24 sata dodavši kako je ona inzistirala na razvodu, a s njom se ubrzo složio i Raco.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Kad nešto ne ide, bolje je prekinuti. Lijepo je da smo se rastali na civilizirani način, bez nekih tenzija. Možda smo i prebrzo uletjeli u taj brak. Ostali smo u normalnim odnosima, bitno mi je da s nekim mogu popiti kavu kad se sretnemo na ulici nakon prekida – napominje Šegetin koja trenutačno živi sa sestrom Barbarom i majkom Jasenkom. One su, kaže, podržale njezinu odluku.

– Prošlo mi je kroz glavu da smo možda prebrzo uletjeli u taj brak, ali dobro. On je bio super, pljuvala bih po sebi da sad ružno govorim o njemu. Majka i sestra su me podržale – zaključila je Tina.

Bivša reality zvijezda za crnogorskog nogometaša udala se u Crnoj Gori, točnije u Nikšiću, krajem 2017. godine, a na vjenčanju su među uzvanicima bili i nekadašnji ukućani Big Brother kuće Ervin Mujaković i Darko Petkovski Spejko.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kritiko
12:35 02.08.2019.

ne znam koga to uopće interesira ?

IP
infо_punkt
12:27 02.08.2019.

to je relativno. Npr. ja bih rekao: dugo su i potrajali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije