Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nisu dugo potrajali! Bivša BB stanarka razvela se od crnogorskog nogometaša

Riječanka Tina Šegetin više nije u braku s Racom Jovanovićem. Vijest o razvodu i sama je potvrdila.
02. kolovoza 2019. u 11:07 3 komentara 13974 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/6

Riječanka Tina Šegetin, javnosti poznata kao nekadašnja stanarka Big Brother kuće, razvela se nakon samo godinu i pol dana. Ljubav s crnogorskim nogometašem Racom Jovanovićem planula je ekspresno, a brzo se i ugasila. Dalo se to naslutiti i na društvenim mrežama na kojima više ne postoje zajedničke fotografije donedavnih supružnika.

Hoće li biti manje nesreća? Što poznati misle o novim kaznama u prometu

Već tri mjeseca ne živimo zajedno. U to vrijeme predali smo papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, bila je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine – rekla je Tina za 24 sata dodavši kako je ona inzistirala na razvodu, a s njom se ubrzo složio i Raco.

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

– Kad nešto ne ide, bolje je prekinuti. Lijepo je da smo se rastali na civilizirani način, bez nekih tenzija. Možda smo i prebrzo uletjeli u taj brak. Ostali smo u normalnim odnosima, bitno mi je da s nekim mogu popiti kavu kad se sretnemo na ulici nakon prekida – napominje Šegetin koja trenutačno živi sa sestrom Barbarom i majkom Jasenkom. One su, kaže, podržale njezinu odluku.

Loto djevojka Jedna od najljepših Hrvatica odmara na Visu, a vježba i na odmoru

– Prošlo mi je kroz glavu da smo možda prebrzo uletjeli u taj brak, ali dobro. On je bio super, pljuvala bih po sebi da sad ružno govorim o njemu. Majka i sestra su me podržale – zaključila je Tina.

Bivša reality zvijezda za crnogorskog nogometaša udala se u Crnoj Gori, točnije u Nikšiću, krajem 2017. godine, a na vjenčanju su među uzvanicima bili i nekadašnji ukućani Big Brother kuće Ervin Mujaković i Darko Petkovski Spejko.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • jura šerafinciger:

    ne znam koga to uopće interesira ?

  • infо_punkt:

    to je relativno. Npr. ja bih rekao: dugo su i potrajali...

  • Andreeejjj:

    Čuj te LAŽI...CG nogometaš Rac Jovanović ahahahahahaha...taj invalid igra za svoju jadnu ulicu koja ima samo 3 kućice-brvnare!!!!!!!