Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledatelji zbunjeni

Stanković zaintrigirao novom najavom gosta: 'Ovaj sumnjivi stručnjak čekao je 20 godina na ovo'

Foto: HRT screenshot
1/8
12.10.2021.
u 08:30

Pratitelji su bili pomalo zbunjeni. Neki su mislili da je riječ o voditelju Oliveru Mlakaru (86) jer ga je Stanković spomenuo

HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković (51) novom je najavom gosta ponovno u gledateljima izazvao zbunjenost. Kao što to često napravi, ni sada nije htio odati točno o kome je riječ, no podijelio je njegovu sliku iz djetinjstva staru 20 godina i napisao da dolazi "direkt iz Lučkog", a nazvao ga je i "sumnjivim stručnjakom".

"Kaže Oliver Mlakar kako u životu nisi ništa napravio ako nisi gostovao u Nedjeljom u 2. Ovaj sumnjivi stručnjak zbilja se načekao. Dvadeset godina prošlo je od ove fotke, al dobro, eto ga u nedjelju. Direkt iz Lučkog", napisao je Stanković pokraj fotografije dječaka koji se igra starom pisaćom mašinom. 

Pratitelji su bili pomalo zbunjeni. Neki su mislili da je riječ o voditelju Oliveru Mlakaru (86) jer ga je Stanković spomenuo, no to bi značilo da bi na fotografiji Oliver trebao imati 66 godina ako je od fotografije prošlo 20 godina. Dalje su pogađali da se radi o Mati Rimcu (33) ili pak o nekom drugom voditelju.

"Još da doznamo o kome je riječ?", "Legendarni voditelji", "Haloooo, ljudi! Nije gost Mlakar, bit će valjda Rimac", pisali su zbunjeni gledatelji u komentarima pokušavajući pogoditi

Inače, ova emisija emitira se već 21 godinu, a postala je jedna od najgledanijih razgovornih emisija. Aleksandar Stanković njezin je voditelj od prve emisije kada je ugostio tadašnjeg predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera, zajedno s novinarkama Mladenkom Šarić, Anitom Malenicom te novinarom Denisom Kuljišem.

Aleksandar Stanković 2013. objavio je knjigu "Sto faca i Aca", koja predstavlja izbor iz sjećanja na neke od petstotinjak gostiju koje je autor intervjuirao u svojoj dugogodišnjoj emisiji. Knjiga je sastavljena od kratkih anegdotalnih priča o gostima i emisiji "Nedjeljom u 2" i događajima koji su se zbivali prije emisije ili poslije nje.

VIDEO>>Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Komentara 9

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:55 12.10.2021.

Bit će da mu je gost kolega Dodik.

JO
JosefKa
10:31 12.10.2021.

Nije nista Stankovic "zaintrigirao" nego novine pokusavaju. A ne ide im. Ima kako se zove ovaj clanak. A nije vijest.

ST
strahimir
08:56 12.10.2021.

tko još može gledati ovog jugo degenrika, parazita ? Taj i takvi slika su HRT-a koji nema ništa hrvatskog ni javnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije