Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković zainteresirao pratitelje najavom iduće emisije: 'Više je puta bila u zatvoru...'

Aleksandar Stanković
Foto: screenshot HRT
1/6
25.05.2021.
u 15:25

Fanovi emisije počeli su nagađati radi li se o Josipi Rimac, Marini Lovrić Merzel, ili Oliveri Ćirković, srpskoj pljačkašici koja je nedavno izdala knjigu o svom životu i pripadanju grupi Pink Panther

Aleksandar Stanković na službenoj je stranici emisije "Nedjeljom u 2" zaintrigirao pratitelje najavom idućeg gosta. HRT-ov urednik nije otkrio o kome se radi, ali je naznačio kako mu u goste dolazi misteriozna gošća koja je bila u zatvoru. 

- Više puta je bila u zatvoru. U nedjelju nam dolazi u goste. Dobrodošla, napisao je Aco. 

Fanovi emisije počeli su nagađati radi li se o Josipi Rimac, Marini Lovrić Merzel, ili Oliveri Ćirković, srpskoj pljačkašici koja je nedavno izdala knjigu o svom životu i pripadanju grupi Pink Panther. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Ako je Olivera Ćirković, malo je za nju jedan sat. Gledam, napisala je jedna gledateljica.

S obzirom da je emisija na rasporedu na dan drugog kruga lokalnih izbora kada je ponovno izborna šutnja, za očekivati je kako mu gošća neće biti neka bivša ili sadašnja političarka. 

VIDEO: Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Eurosongu?

 

Ključne riječi

Komentara 5

RO
roland
16:38 25.05.2021.

Doći će odvjetnica. Neš ti zatvora! Pa svaka odvjetnička vježbenica prođe kroz to iskustvo da ju odvjetnik pošalje nekom klijentu u zatvor.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
16:43 25.05.2021.

opet ovaj.. postao je gori od Maje Šuput

RO
roland
16:43 25.05.2021.

Koje kompetencije?! Bila je u zatvoru! Pa Zlata Đurđević svake godine svoje studente i studentice vodi u Remetinec! To je sastavni dio studija da budući pravnici vide gdje mjesto se izvršavaju kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije