Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno otvoreno

Dragan iz 'Ljubav je na selu' priznao da je bio na presađivanju kose: Otkrio detalje, ali i koliko je to platio

Foto: RTL, Facebook
1/8
25.05.2021.
u 13:03

Naime, fotografije s njegova Facebook profila otkrile su da je prije imao znatno manje kose i odlučio je ovaj problem očito riješiti presađivanjem.

Dragan Kežić (46), jedan od farmera koji traži ljubav u showu ''Ljubav je na selu'' nije uvijek imao gustu kosu kakvu ima u realityju. Naime, fotografije s njegova Facebook profila otkrile su da je prije imao znatno manje kose i odlučio je ovaj problem očito riješiti presađivanjem. 

To je sada i potvrdio te za RTL otkrio da je to odlučio napraviti prije tri godine. 

"Nije me to što sam ćelav posebno opterećivalo, pristajala mi je ta frizura na moje tijelo i moju figuru. Ali prije tri godine moj su kum i rođak radili presađivanje kose u Njemačkoj i meni je to bilo zanimljivo. Rekli su mi da to rade neki dečki iz Turske, da imaju ispostavu u Frankfurtu, ali da imaju kliniku u Turskoj. Onda sam se bacio u istragu i došao do kontakta u Istanbulu i sve dogovorio. Ne može nitko biti donor, mora biti baš vaša kosa. Morao sam slikati glavu; to sam napravio i rekli su mi da imam dobro donorsko područje i da će sve biti okej", kazao je te dodao da ga je u Istanbulu dočekao vozač u limuzini te ga odveo u bolnicu, usporedivši to s dočekom predsjednika. Otkrio je da su ga operirali samo dan kasnije.

Foto: RTL, Facebook

"Operacija je trajala od devet ujutro do poslijepodne, s prekidima. Zahvat se radi pod lokalnom anestezijom. Bolno je dosta, i te injekcije i vađenje folikula sa strane... Čupaju dlaku po dlaku, imaju te neke male strojeve. Izvade je s korijenom i presade gore. Ja sam vadio nekih 8000 folikula. Svaki taj folikul izvade, onda buše rupice po tjemenu i onda pincetom sade", kazao je i priznao kako je sve to zajedno s prijevozom platio 2700 eura ili nešto malo više od 20.000 kuna.

Foto: RTL, Facebook

"Sad moram svakih mjesec dana ići kod frizera, a nisam bio kod frizera zadnjih 20 godina", rekao je farmer. 

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Komentara 4

PO
poluprovokator
14:27 25.05.2021.

Ak mu je kosa prije bjezala s glave opet ce. Odite na YT i poslusajte pjesmu Celavac odlicne grupe iz Slavonije "Krle i inspektori"

BI
bicek
13:22 26.05.2021.

bljak

AV
Avimm
14:09 25.05.2021.

Koja je to ,,umisljena faca,,nije ga smetalo samo kome laze Nas ili sam sebe?Vidi se po ponasanju da je opterecen izgledom i da je ,,neodoljiv,,Smjesno je vidjeti ga kako razvali usta kada dode blizu voditeljica soua.O njemu i nhegovom nastupu sve je rekla kcer kada su spremali docek ,,cura,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije