Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković usporedio Peović s Thompsonom: 'Povijesna je nepravda da ima nadimak po ustaškom oružju'

Foto: PIXSELL
1/9
05.12.2022.
u 09:48

"I da završimo jučerašnju emisiju s jednom malom povijesnom nepravdom: Katarina Peović ima nadimak Šmajser po strojnici koja je bila službeno oružje ustaša i domobrana u 2. svj. ratu. dok se neki domoljubno religijski pjevači zovu 'Thompson' po savezničkoj pušci", napisao je Stanković.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2", jučer je u svojoj emisiji ugostio Katarinu Peović iz Radničke fronte, a danas ju je na Facebooku usporedio s Markom Perkovićem Thompsonom.

"I da završimo jučerašnju emisiju s jednom malom povijesnom nepravdom: Katarina Peović ima nadimak Šmajser po strojnici koja je bila službeno oružje ustaša i domobrana u 2. svj. ratu, dok se neki domoljubno religijski pjevači zovu 'Thompson' po savezničkoj pušci", napisao je Stanković. Status je odmah dobio puno komentara gledatelja. 

"Slučajnost, eto, i sama je rekla da joj to nije ni najmanje bitno, da je pacifist i ne razumije se u oružje", poručio je gledatelj. 
"Kod nas je sve naopačke, tako da se i ovo podrazumijeva. Kata se pokušava boriti za radnika, ali kako izgleda, svima je dobro, i to je OK", nastavila je gledateljica. 

Podsjetimo, Stanković je ranije ovog tjedna otkrio da mu je gost u prošloj emisiji "Nedjeljom u 2" trebao biti zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić. Tada je napisao i da će emisija biti u domovinskom duhu. Potom je  otkrio da je Radić otkazao svoje gostovanje u emisiji. 

"Ništa od Domovinskog duha! Mario Radić otkazao gostovanje u Nu2. Shvatio je u kojem to smjeru ide, tj. da bi morao skidati deset penala i da bi bilo malo prilika za golove. Kaže, cijeni me kao novinara, nije nikakav desničar i ustaša i on i ja bismo se u nekim drugim prilikama dobro slagali. Ništa... idem tražiti novog gosta", napisao je Stanković koji je istog dana objavio i kako mu je gošća Katarina Peović. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

Ključne riječi

Komentara 98

DL
Dvanaest__legija
10:19 05.12.2022.

Stankoviću, Vučić te zove kući, povedi i Peovićku!

Avatar southman
southman
10:35 05.12.2022.

Ima li kraja ovom istočnolevičarskom teroru !?*

ST
stefj
10:07 05.12.2022.

Šmajser je pravi komunistički nadimak, onak po Titovski... A baš sam se pitao koliko će se medija požuriti prenijeti intervju Peović, iz stranke koja ima 1-2%, ako i toliko. Baš me zanima da li bi se toliko trudili da dođe netko s druge strane političkog spektra... Mada je teško očekivati od Stankovića takve goste, ipak se on drži jedne ideološke linije. Ako i pozove nekog drugog, onda je jako neugodan prema njemu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije