Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković pokazao poruku koja mu je stigla u inbox nakon što je najavio da mu stiže srpski TV voditelj

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
08.12.2021.
u 19:10

- Nekada relevantna emisija, a sad zovemo ovakve goste. Zoran Kesić - stoji u najavi ovotjednog gosta koji je izazvao gomilu reakcija gledatelja emisije 'Nedjeljom u 2'.

Aleksandar Stanković (51), voditelj i urednik emisije 'Nedjeljom u 2', ranije ovog tjedna na službenoj Facebook stranici emisije najavio je novog gosta. Riječ je o srpskom televizijskom voditelju Zoranu Kesiću (45). 

- Nekada relevantna emisija, a sad zovemo ovakve goste. Zoran Kesić - stoji u najavi ovotjednog gosta koji je izazvao gomilu reakcija gledatelja emisije 'Nedjeljom u 2'. 

Ispod najave skupilo se 200-tinjak komentara, a sam Stanković otkrio je i što mu je stiglo u inbox nakon što je najavio gosta koji mu stiže ove nedjelje. - Prijatelji nikad ne spavaju - napisao je uz screenshot poruke koja mu je pristigla od jedne gledateljice. 

Inače, Kesić je jedan od najpoznatijih srpskih novinara i autor kultne TV emisije "24 minuta" Zoran Kesić.

Stanković je prije mjesec dana dao veliki intervju za Večernjakov Ekran u kojem je progovorio o jednoj od najdugovječnijih emisija, ali i otkrio zbog kojeg gosta žali što ga je pozvao u emisiju. 

- Ivan Pernar. Taj nije trebao ni doći. Al’ što mogu, greška u koracima - kazao je tada Stanković. 

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput: 'Ovo je van svake pameti' 

Komentara 14

JO
Joseph1
20:06 08.12.2021.

Ovako može lagati samo, ali to već i mala djeca znaju tko.

SA
SamoSrce
19:59 08.12.2021.

Napokon dva Srbina u emisiji. Samo kažem.

AK
AK47
19:26 08.12.2021.

"Btw" ona je "časna sestra" kao što sam i ja djevica iz extra djevičanskog ulja 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije