Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječna slatkica

Mia Negovetić proslavila 20. rođendan: Unazad nekoliko godina potpuno je promijenila imidž

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/11
05.10.2022.
u 17:30

Mia se sada priprema za novi projekt, a od subote će nastupati u glazbenom showu ''Zvijezde pjevaju'' gdje će pjevati u duetu s influencerom Marcom Cuccurinom.

Glazbenica Mia Negovetić danas slavi okrugli 20. rođendan, a iako je mnogi još pamte kao djevojčicu iz prve sezone showa Zvjezdice u kojoj je pobijedila i kada je pjeva himnu na svečanom vojnom mimohodu kojim je obilježena 20. godišnjica Oluje, unazad nekoliko godina znatno je promijenila imidž što je pokazala i novom pjesmom ''Mijenjam se'' uz video spot koji je uzburkao javnost.

Mia je imidž slatkice, prepoznatljive naočale i pletenice zamijenila tamnom kosom, tetovažom i piercingom u nosu. Negovetić je u intervjuu za Večernji list prokomentirala kako ona gleda na komentare o tetovažama.

-Moram napomenuti da se uvijek nasmijem na komentare o tetovažama, kao i člancima koji, umjesto da pišu o važnijim temama koje se događaju u svijetu, pišu o tome da imam piercing i tetovaže. Imam želju naslikati još tetovaža, jer mi svaka od njih predstavlja određeni period života- rekla je te se osvrnula na novi singl.

-Sama radnja spota govori o tome da je žena uvijek izložena komentarima bez obzira na to u kojem izdanju bila, što i sami komentari pokazuju. Iako, doista sam zadovoljna reakcijom publike jer jako je mnogo onih koji su shvatili poruku spota i prihvatili je točno onakvu kakva jest. Negativnih komentara uvijek će biti i ne smetaju mi. Svatko ima pravo na mišljenje. Što se tiče teksta, on meni uvijek predstavlja neki događaj u mojem životu, a uvijek će si svatko to na svoj način interpretirati. Ovaj je projekt bio novi veliki korak u mojoj karijeri- objasnila je Negovetić.

Mlada glazbenica tri se puta natjecala na Dori, ove godine s pjesmom ''Forgive Me'' (Oprosti) kada je završila na trećem mjestu iza Mije Dimšić i Marka Bošnjaka te 2020. s pjesmom ''When it Comes To You'' kada joj je pobjeda izmakla za dlaku. Također, na Dori je bila i 2021. kada je s pjesmom ''She's Like a Dream'' kada je osvojila treće mjesto.

Mia se sada priprema za novi projekt, a od subote će nastupati u glazbenom showu ''Zvijezde pjevaju'' gdje će pjevati u duetu s influencerom Marcom Cuccurinom.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:40 05.10.2022.

Radi bih se družio sa njom ako me razumijete

MA
Makava
17:46 05.10.2022.

Dobra! Sve bolja i bolja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije