Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Stankica iz 'Gospodina Savršenog' objavila nove fotografije i otkrila kako je izgledala prije treninga

Foto: Instagram
1/16
09.06.2022.
u 18:13

Nisam nutricionist pa ne mogu davati savjete, ali vodeći se mojim iskustvom sve počinje i završava prehranom, napisala je obožavateljima.

Stankica Stojanović (37), koju su gledatelji upoznali u trećoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" i koja je nakon showa započela i romansu sa Savršenim Tonijem Šćulcem, odgovarala je na Instagramu na brojna pitanja svojih obožavatelja. U odgovorima je objasnila i da zbog drugih obaveza nije bila u mogućnosti biti s Tonijem na Storyjevom partyju koji se održao ovaj tjedan i nakon kojeg su se opet pojavile sumnje kako je par prekinuo.

Otkrila je i da njezina veza na daljinu s Tonijem funkcionira odlično i da je sretna i zadovoljna i da njezinom partneru ne smeta što je ona šest godina starija od njega. Veliki dio obožavatelja je zanimala i tajna njezine savršene linije pa ih je zanimalo kako se bori protiv celulita i kako ima tako ravan trbuh. Stankica je odgovorila kako je sve stvar prehrane.

 

 

- Nisam nutricionist pa ne mogu davati savjete, ali vodeći se mojim iskustvom sve počinje i završava prehranom - zdravlje, celulit, energija, raspoloženje. I naravno puno vode - objasnila je Stankica. Za sve one koji žele imati tijelo poput njezinog poručila im je da se obrate treneru Marku i objavila je fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije nego je počela trenirati i koje je rezultate postigla zahvaljujući treninzima. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije