Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakit u prvom planu

Georgina pozirala s Ronaldom pa naišla na kritike pratitelja: 'Budi iskrena, voliš njegove milijune'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
09.06.2022.
u 17:07

Georgina Rodriguez (28), djevojka nogometaša Cristiana Ronalda (38) na svom je Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju fotografiju iz privatnog aviona.

Georgina Rodriguez (28), djevojka nogometaša Cristiana Ronalda (38) na svom je Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju fotografiju iz privatnog aviona.

Zanosna Argentinka pozirala je u bijeloj haljini koja je naglasila njezin dekolte i liniju, a fotka s Ronaldom posebno je oduševila dio pratitelja, no neki su ispod objave odlučili prozvati Georginu.

- Prije nekoliko dana s muškarcem mojih snova - napisala je Georgina uz niz fotografija, a pažnju pratitelja ukrali su skupocjeni modni detalji i nakit pa su joj uputili brojne kritike.

''Pomislio sam kako je ovo reklama za satove'', ''Koliko se voliš hvaliti'', ''Ne brini, vidimo samo nakit'', ''Čovjek tvojih snova? Čini mi se kako su tvoji snovi ipak dijamanti'', ''Budi iskrena, voliš njegove milijune, to se jasno vidi'', samo je dio komentara dok su drugi pak komentirali kako su ''divan par''.

Inače, par je nedavno proslavio peti rođendan svojih blizanaca, a to je prva proslava nakon što ih je zadesila tragedija kada je pri porodu preminuo njihov sinčić. Georgina je tim povodom na svojem Instagram profilu objavila snimku svoje obitelji te nekoliko fotografija s proslave.

- Sretan peti rođendan ljubavima mog života. Mama ne može biti ponosnija na vas i na divna bića koja postajete. Volim vas svim srcem. Za zajedničko puhanje još milijuna svjećica - napisala je. U komentarima su se mnogi pridružili lijepim željama, a objava je skupila više od 2,6 milijuna lajkova.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo su nakon poroda podijelili su tužnu vijest kako im je preminuo novorođeni sin. 

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - napisali su.  Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo. 

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Komentara 5

MT
makan tahi
17:14 09.06.2022.

pa ko ne bi, vječno će ga voljeti, za razliku od onih koje se predomišljavaju

ZJ
Zjako
19:00 09.06.2022.

Ima plan da ostvari san, ako njemu nije problem da plati što bi se ona ustručavala

Avatar lasta mala
lasta mala
18:36 09.06.2022.

Djeluje mi kao da mu glumi ženu. Sve nekako umjetno na tim fotografijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije