Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvažno izdanje

Zamalo pokazala previše! Ella Dvornik družila se s Alkom Vuicom i sinom pa pozirala u riskantnoj pozi

Zagreb: Ella Dvornik u haljini s velikim prorezom zaintrigirala maštu prisutnih
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/13
09.06.2022.
u 13:30

Influencerica je na društvenim mrežama podijelila niz fotki sa svečanog događaja. Pozirala je s pjevačem Dinom Merlinom i pjevačicom Sarom Jovanović, a družila se i s Alkom Vuicom s kojom je pozirala u riskantnoj pozi.

Influencerica Ella Dvornik (31) u utorak je plijenila pažnju u provokativnoj bijeloj haljini na crvenom tepihu u Zagrebu. Zbog dubokog izreza koji je na trenutke otkrivao i njezino međunožje, mnogi su pričali o ovom njezinom izdanju. Nakon što su se mnogi zapitali nosi li ona donje rublje ispod haljine, ona je odgovorila videom gdje je pokazala kojim ga je trikom sakrila.

– Eto kako sam sakrila gaće jučer, pratite me za još savjeta – napisala je Ella uz video u kojem je pokazala kako se gaćice nisu vidjele.

– Lagana demonstracija jer ste me pitali svi kako sam uspjela sakriti gaćice. Imam gaće, ali sam lukava. Samo sam skupila gaće naprijed i zavezala onom žicom koju dobiješ kad kupiš tost! Kreativna sam do jaja – objasnila je u komentarima pratiteljima.

Influencerica je na društvenim mrežama podijelila niz fotki sa svečanog događaja. Pozirala je s pjevačem Dinom Merlinom i pjevačicom Sarom Jovanović, poznatijom kao Sara Jo. No, oni nisu bili jedini s kojima se Ella družila. Pozirala je i s pjevačicom Alkom Vuicom i njezinim sinom Arianom. Ella i Arian bili su modno usklađeni te su oboje nosili odjeću bijele boje, a Alka je na sebi imala široku haljinu veselih boja na kojoj se vidjelo i lice. Ella je pozirajući s pjevačicom i njezinim sinom stala u riskantnu pozu pa skoro pokazala više od očekivanog.

Foto: Instagram screenshot
VIDEO Provjerite tko su izvođači čije nastupe je pratilo 50.000 ljudi na koncertu 'Progledaj srcem'

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
13:46 09.06.2022.

Influencerica .... ha ha ha..... koja struka i zanimanje....

HR
Hrvatka
19:23 09.06.2022.

Influencerica...jel to drugi naziv za niskoristi?

HU
Hulk
08:33 10.06.2022.

Hulk bi nju u pakšu opalio ,molila bi još još!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije