Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bio doma

'Stalno ga optuživala da je vara': Irina i Bradley ipak prekinuli zbog Gage?

Foto: Profimedia
1/5
14.06.2019.
u 22:56

Irina je navodno bila ljubomorna na Gagu i zbog nje je predbacivala Bradleyu, tvrdi izvor za Mirror.

Nakon što je Irina Shayk ostavila Bradleya Coopera, mnogi su i dalje uvjereni da je to učinila baš zbog Lady Gage. Irina je navodno bila ljubomorna na Gagu i zbog nje je predbacivala Bradleyu, tvrdi izvor za Mirror.

- Bradleyjev se odnos s Irinom počeo narušavati kad je počeo snimati s Gagom. Ona ga je više puta optužila da ju vara s njom. Izgubila je svako povjerenje u njega - rekao je izvor blizak paru.

Isto tako kaže da su se Shayk i Cooper konstantno svađali zbog čega im je veza bila "u rasulu". Također tvrdi da je Irina bila ljubomorna jer Bradley sve više vremena, a pogotovo večeri, provodio s Gagom zbog čega se manekenka osjećala ugroženo.

Bivši zaručnik pjevačice Lady Gage, Christian Carino lajkao je fotku Irine Shayk u badiću koja je nedavno prekinula s glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom.

Pjevačica i agent zaruke nisu prekinuli sporazumno, a strani mediji su izvještavali kako je uvijek potpuno opsjednut s njom, jer mu je Instagram još uvijek prepun njezinih fotografija. Bradley Cooper nakon prekida partija i izlazi i druži se s prijateljima, piše Daily Mail. Pjevačica Lady Gaga poručila je fanovima prisutnim na koncertu u Las Vegasu da budu pristojni ili odj***.

Naime, pjevačicu su uzrujali povici publike "gdje je Bradley?" dok je izvodila svoj hit 'Shallow' iz filma 'Zvijezda je rođena', koji inače izvodi s Cooperom. Bradley Cooper je nedavno prekinuo četverogodišnju vezu s Irinom Shayk, a mnogi strani mediji i izvori bliski paru tvrde da je razlog najvjerojatnije baš Gaga.

Nakon izvedbe Gaga je komentirala kako su ona i Cooper  samo prijatelji i da su htjeli da publika misli da između njih postoji nešto više, no samo za vrijeme nastupa. Da nešto ne štima između na relaciji Bradley-Irina dalo se nagovijestiti i tijekom prestižne manifestacije Met Gala na kojoj se ruska manekenka pojavila bez pratnje svog partnera. – Ovdje sam zbog posla. Svoj privatni život ne bih htjela komentirati.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije