Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kraljica hladnokrvnosti'

Srpskoj voditeljici zazvonio mobitel usred Dnevnika, njezina reakcija postala hit na internetu

Foto: Screenshot/N1
1/2
03.05.2022.
u 19:09

Voditeljici N1 televizije Ivani Konstantinović usred informativne emisije zazvonio je mobitel, a ona ga je kao prava profesionalka isti tren gurnula pod stol, isključila zvuk zvona i nastavila čitati vijesti s blesimetra kao da se ništa nije dogodilo.

Srpska voditeljica Ivana Konstantinović našla se u centru pozornosti zbog nesvakidašnjeg događaja koji je odmah užario društvene mreže. Naime, voditeljici N1 televizije usred informativne emisije zazvonio je mobitel, a ona ga je kao prava profesionalka isti tren gurnula pod stol, isključila zvuk zvona i nastavila čitati vijesti s blesimetra kao da se ništa nije dogodilo. 

Njezina reakcija odmah je postala hit na Twitteru. 

"Kraljica hladnokrvnosti i kad je najteže", stoji u jednom od tvitova. Voditeljica se ubrzo i sama oglasila te na Twitteru podijelila snimku gafa te se našalila na svoj račun. 'Ma meni je telefon stalno utišan skroz. Isto ja', napisala je uz snimku koja se proširila društvenim mrežama i nasmijala brojne gledatelje Dnevnika. 

- Ja bih sigurno pobjegao iz studija kada bi mi se dogodilo isto, a ako bih i ostao to bi značilo da sam se srušio na licu mjesta. 😂😆😂 - napisao joj je jedan od korisnika.  - Svaka čast na snalažljivosti i profesionalnosti - dodala je jedna od gledateljica. 

- Snašla si se hladnokrvnošću revolveraša u dvoboju. Trepnula si tek kad je nešto udarilo, ali si nastavila bez problema - zaključio je jedan domišljati tviteraš. 

VIDEO Objavljene snimke s vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić

Ključne riječi

Komentara 10

TR
Tripoli
20:36 03.05.2022.

Ak je ovo vredno clanka u VL ,onda bi neko od vas trebal na sistematski...

LL
lijepa_li si
19:59 03.05.2022.

hladnokrvno? neprofesionalno, neozbiljno rekao bi

Avatar MinerVlado
MinerVlado
20:33 03.05.2022.

Pa što radi uopće mobitel na stolu dok čita vijesti! Zašto ga nije ostavila vani!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije