Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično raspoloženi

VIDEO Procurile snimke s vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić, mladenci slavili uz Mišin hit

Foto: Kolaž/Instagram/Pixsell
1/19
03.05.2022.
u 18:00

Nakon obreda, mladenci su se s uzvanicima do restorana Adriatic gdje su nastavili svoju proslavu. Kako smo doznali iz Hajduka, vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno. Što se tiče restorana i jelovnika, uzvanici su imali klasični dalmatinski slijed: sir, pršut i francuska salata pa pašticada, zatim janjetina i na kraju kolači i torte.

Nakon osam godina ljubavi, bivša splitska manekenka i fitness-trenerica Iris Rajčić (42) i nogometaš Hajduka Marko Livaja (28) u ponedjeljak popodne u Splitu su napokon stali pred oltar u i izgovorili sudbonosno ''da''.

Svoju su vezu ozakonili u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu koji je nogometaš zakupio kako bi imali potpunu privatnost dok su na somom ulazu bili zaštitari.

VIDEO Objavljene snimke s Livajine svadbe

Nakon obreda, mladenci su se s uzvanicima do restorana Adriatic gdje su nastavili svoju proslavu. Kako smo doznali iz Hajduka, vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno. Što se tiče restorana i jelovnika, uzvanici su imali klasični dalmatinski slijed: sir, pršut i francuska salata pa pašticada, zatim janjetina i na kraju kolači i torte. Uzvanike je zabavljala pjevačica Jelena Rozga i Milan Terze, a u jednom trenutku je zapjevala i Doris Dragović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @gordan1950

Na društvenim mrežama pojavila se i snimka iz restorana gdje su se mladenci s uzvanicima dobro zabavili. Mladenci su također imali i dvije torte- manja, okrugla, bijela torta bila je ukrašena grbom i motivom Livajinog kluba Hajduka, dok je druga bila najpopularnija svadbena torta u Dalmaciji, ona u obliku katedrale Svetog Duje, zaštitnika grada Splita, a kakvu je na proslavi svog 50. rođendana imala i pjevačica Severina. Odlično raspoloženi mladenci s gostima su slavili uz novu himnu Hajduka Ja ne mogu drugo, nego da ga volin koji izvode Mišo Kovač i Saša Antić. 

Među uzvanicima je bio i trener Hajduka Valdas Dambrauskas, golman Lovre Kalinić sa suprugom, ali i glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom i sinom Ivanom Maratom kojeg je dobila u vezi s Hrvojem Šalkovićem. Također, s njima su slavili i suigrači David Čolina i Josip Elez. A kao gošća iznenađenja je stigla i Jasna Zlokić, a upravo na njezin hit 'Povedi me', Iris Rajčić i Marko Livaja otplesali su svoj prvi ples. 

Obred je predvodio fra Žarko Relota, koji je župnik Bilog briga u Zadru, a osam godina bio je u službi u samostanu sv. Frane u Splitu. Relota je za medije rekao da je Iris bila njegova učenica na vjeronauku u osnovnoj i srednjoj školi, što je bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg su upravo njega zamolili da predvodi vjenčanje. Kako se doznalo i prije vjenčanja, Irisina kuma je splitska politologinja, novinarka i TV voditeljica Lana Pavić, dok je Marku svjedočio dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva.

 

Komentara 3

ME
MediciKM
08:07 04.05.2022.

Meni je smiješno da žena koja ima 40 godina i dvoje djece nosi bijelu dugu haljinu..(vjenčanicu). Sve je nekako bez ukusa...

DU
Deleted user
14:44 04.05.2022.

Zakupio crkvu ?

IC
icro
19:49 03.05.2022.

Video??? Večernjakova fora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije