Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojila ga je Hrvatica

Eduardo da Silva nakon dugo vremena objavio fotografiju s prezgodnom suprugom Andreom

Varšava: Domagoj Antolić i Eduardo da Silva novi su igrači  varšavske Legije
Foto: Bartłomiej Zborowski
1/11
03.05.2022.
u 17:27

Ispod fotografije odmah su uslijedili komplimenti na račun zgodnih supružnika. "Predivni ste", "Kakva fotografija", "Legenda", samo su neki od komentara ispod objave koju je 'lajkao' i Luka Modrić.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo Da Silva (39) nakon dugo vremena na svom je Instagramu objavio fotografiju sa suprugom Andreom. Supružnici, koji posljednjih godina žive u Brazilu, prvi su puta posjetili tamošnji poznati karneval, a taj su trenutak ovjekovječili zajedničkom fotografijom. 

"Prvi put na karnevalu", napisao je Eduardo uz fotografiju na kojoj pozira s atraktivnom suprugom koja je za tu prigodu odjenula zelenu mini haljinu i istaknula svoje besprijekorne noge, dok je nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama bio u zelenoj majici kratkih rukava i crnim hlačama. Ispod fotografije odmah su uslijedili komplimenti na račun zgodnih supružnika. 

"Predivni ste", "Kakva fotografija", "Legenda", samo su neki od komentara ispod objave koju je 'lajkao' i Luka Modrić. 

Inače, Da Silva i Andrea u braku su od 2005. godine, a prije dvije godine proslavili su i 20. obljetnicu svoje ljubavi. Zajedno imaju i dvoje djece s kojima trenutno žive u Rio de Janeiru, a na preseljenje u Brazil odlučili su se ponajviše zbog 17-godišnje kćeri Lorene i 11 sina Matheusa. 

'Kći mi je uvijek govorila: 'Tata, ostanimo još godinu dana...' Najviše zbog nje odlučili smo se stacionirati u Riju do daljnjega. Sada je sve organizirano kako treba. Malo sam i sebi dao vremena da ostanem na jednom mjestu, da djeca malo uživaju. Priprema je to, vjerujem, za povratak u Europu', rekao je Da Silva u prosincu prošle godine za Večernji list.

VIDEO Sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

Komentara 3

VA
vadis1
17:54 03.05.2022.

Kakva ce mu biti supruga nego lipa? Ako imas novac, imas zgodnu divojku. Lova je lova!

CA
Cambridge
20:58 03.05.2022.

Eduardo je zgodan covjek i nije samo novac u pitanju. Imaju skladan brak, krasnu djecu i podalje su od teskoca u Hrvtskoj. Dodju kad hoce i ostanu koliko hoce. U Riju sigurno ne zive u opasnom kvartu. Sve najbolje obitelji da Silva.

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
12:52 04.05.2022.

Supruga mu je neprepoznatljiva nakon tretmana botoksom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije