Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

Srpskoj predstavnici na Eurosongu prvi svadbeni ples bila pjesma Petra Graše

Foto: Screenshot
1/6
15.05.2019.
u 11:45

Nevena Božović sinoć je predstavljala Srbiju na 64. natjecanja za pjesmu Eurosong i osigurala si finale pjesmom ''Kruna''

Srpska predstavnica na Eurosongu Nevena Božović (24) s pjesmom ''Kruna'' plasirala se u finale velikog natjecanja, a za medije je izjavila kako je ''ponosna što pjeva za svoju zemlju i želi dati sve najbolje u finalu''.

Prema odluci žirija, Božović će u subotu nastupiti u drugoj polovici večeri.

Oduševila je gledatelje diljem Europe, a društvene mreže pune su različitih kritika na račun njezina izgleda i nastupa. Inače, pjesmu kojom je predstavila svoju zemlju posvetila je svome suprugu, crnogorskom pilotu Nikoli Ivanoviću, za kojeg se udala u Budvi u travnju.

Na luksuznoj svadbi od 70.000 eura bilo je oko 100 uzvanika te prema pisanjima Blic.rs-a pjevač Petar Grašo s pjesmom 'Ako te pitaju' uveličao je njihov prvi svadbeni ples.

Međutim, unatoč pisanjima tamošnjih medija, ubrzo su se oglasili i glasnogovornici Petra Graše koji su demantirali njegovo pojavljivanje na Neveninoj svadbi.

- Raduje nas što su gđa Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu “Ako te pitaju” za svoj prvi ples. Nažalost ,moramo demantirati vijest da je Petar svirao na svadbi niti bio prisutan te lijepe večeri. Gospođi Ivanović i njenom suprugu želimo sve najbolje u daljnjem privatnom i poslovnom životu - stoji u priopćenju za medije.

Nevena Božović udala se nakon pobjede na Beoviziji i iako je uzela suprugovo prezime Ivanović, na Euroviziji nastupa pod djevojačkim prezimenom.

Pogledajte gdje su danas hrvatske dance zvijezde iz 90-ih.

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
13:39 15.05.2019.

Srpska pjevačica...to je naravno top tema ovdje.

DU
Deleted user
13:26 15.05.2019.

Ajde barem mu ne moramo uplacivati zdravstveno osiguranje?

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:24 15.05.2019.

Nek je pjevao! Nadajmo se da je platio i 35% poreza na dohodak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije