Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurosong 2019

Srpska predstavnica iskopirala haljinu Danijele Martinović?

Foto: Kolaž/Instagram
1/5
14.05.2019.
u 18:51

Nevena Božović (24) privlači pažnju modnim izdanjem kojeg je otkrila na ceremoniji otvaranja 64. Eurosonga.

Kada se u nedjelju navečer prošetala narančastim tepihom na otvorenju ceremonije, Nevena Božović, srpska predstavnica na Eurosongu, privukla je poglede svih.

Naime, za oko je svima zapalo modno izdanje mlade pjevačice koje je preslično onome kojeg je Danijela Martinović prije 21 godinu, točnije 1998. godine, nosila na Eurosongu kada je Hrvatsku predstavljala s pjesmom 'Neka mi ne svane'.

U dugoj crnoj haljini s visokim prorezom je izbacila duge noge, a s kapuljačom na glavi svi su zaključili kako je to outfit iz 1998. godine. Uz srpsku predstavnicu, poglede je plijenila i bivša djevojka Leonarda Di Capria koja je ovogodišnja prezenterica na Eurosongu Bar Rafaeli.

Pogledajte koji brakovi su najkraće trajali u svijetu showbizza.

Ključne riječi

Komentara 4

ZI
zip123
19:26 14.05.2019.

Velika stvar.

Avatar Pancevac
Pancevac
05:21 15.05.2019.

Gabriel@Pravo u centar!

Avatar VinkoL
VinkoL
19:35 14.05.2019.

Izuzetno značajna "vest" za Hrvatsku i Hrvate !! Hvala Vl-u. Očekujemo i novi članak o Milevi iz Surdulice, tak kaj bumo mogli mirno zaspati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije