Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi problemi

Srpski mediji tvrde: Ovaj je čovjek zaslužan za bračni krah Severine i Igora Kojića

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/8
27.09.2020.
u 16:19

Početkom godine Severina je Tomici pružila ruku pomirenja, a to je navodno poprilično razbjesnilo Igora. Baš kao i nedavna objava na profilu pjevačice na kojoj pozira s prijateljima, među kojima je i Petrović.

Ovih dana Severina i Igor Kojić trebali bi proslaviti pet godina bračne sreće, no umjesto idile u fokus javnosti sve češće izlaze informacije o nevoljama u njihovu raju. Nagađanja o razvodu 48-godišnje splitske pjevačice i njezina 15 godina mlađeg partnera traju već neko vrijeme, a srpski mediji sada pišu kako je za definitivan kraj njihova narušena odnosa kriv Severinin dugogodišnji poslovni suradnik Tomica Petrović, s kojim se navodno početkom godine razišla jer se, kako tvrde srpski mediji, od početka protivio vezi i braku pjevačice i Kojića.

Severina i Igor Kojić
1/8

Mnoge je iznenadila Severinina odluka da krene dalje bez Petrovića koji joj je dva desetljeća uspješno vodio karijeru, ugovarao nastupe, organizirao koncerte, sklapao sponzorstva i brinuo o financijama.

Početkom godine Severina je Tomici pružila ruku pomirenja, a to je navodno poprilično razbjesnilo Igora. Baš kao i nedavna objava na profilu pjevačice na kojoj pozira s prijateljima, među kojima je i Petrović. Severina je uz fotografiju napisala da je to njezin mali krug velikih ljudi, a ispod objave, kako navodi Story, javio se i ljutiti Kojić.

Foto: Instagram screenshot

"Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije", navodno je Severini napisao Igor, međutim taj komentar više nije vidljiv na profilu pjevačice.

Komentara 11

KV
kvatri
17:58 27.09.2020.

Nema ništa od ovih mladih Srba. Neka se uhvati Manolića dok joj ga nisu maznule Pokosica ili Februarka.

DU
Deleted user
17:47 27.09.2020.

kakav taj kojić ima želudac kad je oženio porno zvijezdu

IM
Inmerps mod aZ
18:14 27.09.2020.

Bosanski pop opet cita srpske medije. Prije tri dana me opet blokirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije