Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality zvijezda

Hana Rodić ušla u Zadrugu pa iznenadila sve u studiju: 'Nitko ne zna za ovo, čak ni moji roditelji'

Foto: Screenshot/Pink TV
1/6
27.09.2020.
u 10:33

Prije ulaska na imanje Hana je gostovala u studiju gdje je rekla kako njezini prijatelji, pa čak ni roditelji nemaju pojma da će ući u show.

Hanu Rodić gledatelji su imali prilike upoznati još tijekom prve sezone showa 'Gospodin Savršeni'. U showu je atraktivna Zagrepčanka osvojila srce Gorana Jurenca s kojim je već dvije godine u vezi, a reality formata očito se nije zasitila. Zajedno s Goranom sudjelovala je i u RTL-ovom showu 'Superpar', a sada je na iznenađenje mnogih ušla u kontroverzni srpski show 'Zadruga'.

1/6

Prije ulaska na imanje Hana je gostovala u studiju gdje je rekla kako njezini prijatelji, pa čak ni roditelji nemaju pojma da će ući u show.  -Goran nije ljubomoran, već smo u dva realityja bili zajedno. Uskoro će nam biti druga godišnjica - kazala je Hana i rekla da je pratila Zadrugu jer želi biti upoznata s onime što ju čeka u kući.

Otkrila je i tko joj se najviše svidio od kandidata u Zadruzi. - Izgledom nije nijedan moj tip, a i zauzeta sam pa ne bih komentirala, ali najviše mi se dopala Žana. Volim opuštene ljude, ima nekih koji mi se ne sviđaju, mislim da su foliranti, a tu bih izdvojila Paulu, Matoru i Tomovića - dodala je Zagrepčanka koja je nakon ulaska u show kazala da 'radi na Instagramu', odnosno da je blogerica.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Hana se nedavno svojim pratiteljima požalila na problem s kojim se bori već godinama. Naime, Hana je otkrila kako već danima ne spava i ne može normalno funkcionirati, a uzrok svega je alergija na gluten, pelud i cijanoakrilat.

"Alergija mi svake godine stvara užasne probleme. Nastojim izbjegavati hranu koja sadrži gluten, ali teško mi je jer volim fino papati. Borbu vodim već godinama, ali još nisam pronašla lijek koji mi u potpunosti odgovara! Lijek koji trenutačno koristim stvarno mi pomaže, ali posljedica tog lijeka veliki je umor pa mi se znalo dogoditi da prespavam cijeli dan ako nemam previše obaveza. Kada sam u Zagrebu, nemam slobodnog vremena i uvijek sam u pogonu pa se natjeram biti budna zbog čega popijem i po nekoliko šalica kave", kazala je Hana za Story.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
damyr26
13:35 27.09.2020.

Slijedeća destinacija Amsterdam najpoznatiji dio grada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije