Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'brak na prvu'

U prvoj epizodi došlo do napetosti između kuma: 'Cijelo vrijeme je podbadala mene i cure'

Foto: RTL
1/14
31.01.2023.
u 08:47

Na vjenčanju kod Petre Meštrić i Darija Crnkovića postojale su neke napetosti, a sve su začinile kume Olivera i Samanta. Olivera Matijević, koje se mnogi sjećanju iz showa 'Gospodin savršeni' odmah je kazala kako joj se ne sviđa Darijevo društvo te tvrdila da ju je Samanta kritizirala.

Sinoć je s emitiranjem započela nova sezona reality showa 'Brak na prvu'. Gledatelji su upoznali nove kandidate, a neki parovi već su izrekli sudbonosna 'da'. Eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačević Nelly i Boris Blažinčić već su spojili dva para, a radi se o Andreji Kukolj i Marku Bogdanu te Petri Meštrić i Dariju Crnkoviću

Kako smatraju stručnjaci, Andreu i Marka bi mogla povezati ambicioznost s obzirom na to da su oboje istaknuli važnost svoje karijere u svom životu, a Petru i Darija spojili su jer smatraju da će oni na ovaj način pomaknuti svoje granice. 

Andrea i Marko čini se kako su na prvu kliknuli. No, kod Petre i Darija postojale su neke napetosti, a sve su začinile kume. Naime, Petra je za kumu izabrala glazbenicu Oliveru Matijević, koja je mnogima poznata iz reality showa 'Gospodin savršeni' i koja nema dlake na jeziku. Između Olivere i Darijeve kume Samanthe odmah je došlo do napetosti. Olivera je odmah kazala kako joj se ne sviđa Darijevo društvo te tvrdila da ju je Samanta kritizirala.

- 'Zašto je toliko veliki dekolte? Zašto je izbacila grudi?' Ja sam osobno skočila odmah i pitala u čemu je problem - prokomentirala je Olivera pa dodala:

- Tu sam odmah osjetila ljubomoru i onda sam rekla: 'Gle, vi možete tu komentirati, ali ona je tamo'. Cijelo vrijeme je podbadala mene, cure - cijela ekipa koja je bila s Petrine strane je bila na tapeti - rekla je Olivera.

Ni Samanta joj nije ostala dužna, a svoj dojam o Olivera kazala je ispred kamere.

- Kuma mi se čini vrlo zanimljiva osoba, pomalo simpatična i nije mi se baš jako dopao njezin smisao za humor. Možda joj to fali… I malo inteligencije, eventualno – komentirala je.

Inače, Darijevo društvo otvoreno je pokazalo kako im se nije svidjelo to što je Olivera cijelo vrijeme bila najglasnija te je u jednom trenutku uzela mikrofon u svoje ruke, a to je primijetio i mladoženja.

- Cijela ekipa je imala problem s njom. Nekako je napinjala da je ona glavna… Cijelo to vrijeme je njezino mišljenje bilo važno – rekao je Dario tijekom zabave.

Tijekom zabave do Darija i Petre došle su glasine o problemu između prijatelja i obitelji s Petrine strane i Darijeve, a Petra je i sama priznala kako je čula neku galamu. No, tijekom večeri činilo se kako se mladenci nisu previše zamarali time, nego su se više usredotočili na to kako se sviđaju jedno drugome.

Podsjetimo, Olivera je gledateljima već poznata jer sudjelovala u prošloj sezoni showa 'Gospodin savršeni', gdje je pokušala osvojiti srce znanstvenika Tonija Šćulca, no bezuspješno. Olivera se istaknula svojim ulaskom, jer je došla u društvu psića i asistentice, no mnogi je pamti i po mnogobrojnim nesuglasicama s drugim kandidatkinjama i tome što je bila najglasnija u kući. 

VIDEO Regé-Jean Page proglašen je najljepšim muškarcem na svijetu, a šuškalo se i da će biti novi Bond

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije