Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama ne staje

Srpski mediji napadaju Nikolinu Ristović: Vidoje zbog nje nije razgovarao s ocem koji im je slao novac

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Amir Hamzagic
1/9
24.06.2022.
u 13:17

Pišu kako Miša Grof nije komunicirao s Vidojem prije njegove smrti zbog voditejice, te da je godinama opominjao sina zbog načina života i novca kojeg je navodno Nikolina trošila na luksuz. Posljednji sukob je, tvrde, izbio zbog kuće u Zagrebu koju su supružnici gradili, te dodaju i da je Miša svaki tjedan slao novac za radove.

Nakon smrti Vidoja Ristovića, srpski mediji već neko vrijeme pišu kako postoji razdor u obitelji te da njegova udovica, voditeljica Nikolina Ristović i Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, nisu u dobrim odnosima. 

Navode da je riječ o problemu s podjelom nasljedstva te da Miša Grof i Nikolina ne izlaze na zelenu granu oko podjele imovine. 

Proteklih dana su u srpskim medijima osvanule izjave Miše Grofa u kojima je teško uvrijedio Nikolinu, te je između ostalog rekao da je bolesna i da joj je bitno samo da se kuća završi. Ristović je nakon toga, navode, kazala kako razumije Viktora, te da mu je bol pomutila razum i da se srami zbog njega. 

Sada srpski mediji pišu kako Miša Grof nije komunicirao s Vidojem prije njegove smrti zbog voditeljice, te da je godinama opominjao sina zbog načina života i novca kojeg je navodno Nikolina trošila na luksuz. Posljednji sukob je, tvrde, izbio zbog kuće u Zagrebu koju su supružnici gradili, te dodaju i da je Miša svaki tjedan slao novac za radove. Naglašavaju i kako kuća još nije završena te da vrijedi preko 800.000 eura. 

Inače, voditeljica se nakon smrti supruga povukla iz javnosti, a u četvrtak se dužom objavom oglasila na društvenim mrežama i osvrnula na sve što se događa u posljednje vrijeme. 

"Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi.  Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", napisala je na društvenim mrežama Nikolina.

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

Komentara 10

RA
radolizem
14:29 24.06.2022.

Nikolina neće lako izaći na kraj s Mišom Grofom. Miša drži suce, drži medije, a Nikolini ostaje Instangram.

Avatar argus100
argus100
15:06 24.06.2022.

Ne zagađuje nam medijski prostor sa takvim i sličnim, te Vidoje, Prdoje itd,,, nek se "tamo daleko" do mile volje rastežu po medijima.

RA
radolizem
14:26 24.06.2022.

Što je tražila - to je i dobila. Ušla je u tu obitelj, nikada nije bila prihvaćena i sada kada je ostala bez muža sad je ostala sama i nepoželjna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije