Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus

Srpski glumac je ponovno zaražen: Stanje je ozbiljno. Mislio je da je stvorio antitijela, no sve mu je lošije

Foto: Instagram
1/4
16.11.2020.
u 15:26

Kostić je koronu prebolio prije nekoliko mjeseci, te je vjerovao da je stvorio antitijela. Ipak, bolest je dobio ponovno, te se vratila s puno težim simptomima pa sada ima upalu oba plućna krila, kašlje te teško diše.

Vuk Kostić, glumac iz Srbije, najpoznatiji po ulogama u serijama 'Južni vetar' i 'Ubice mog oca' navodno je drugi put zaražen koronom, pišu srpski mediji. 

Kostić je koronu prebolio prije nekoliko mjeseci, te je vjerovao da je stvorio antitijela. Ipak, bolest je dobio ponovno, te se vratila s puno težim simptomima pa sada ima upalu oba plućna krila, kašlje te teško diše. Osim toga, izvor blizak glumcu tvrdi da mu je teško i govoriti.

- Vuk je nedavno dobio temperaturu, bol u kostima i mišićima, a počeo je i kašljati. Iako je imao sve simptome osobe zaražene koronom, on je tu mogućnost odbacivao, jer je bio uvjeren da ima antitijela koja ga štite od virusa. Međutim, njegov liječnik mu je savjetovao da napravi PCR test koji je pokazao da je pozitivan na covid-19  -kazao je izvor blizak glumcu i naglasio:

- Ima upalu oba plućna krila, teško diše, a nekada ne može normalno ni govoriti. Iako je stanje ozbiljno, on je ipak izoliran u svom stanu, nije u bolnici. Doktori su mu prepisali terapiju koju svakodnevno uzima.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
15:44 16.11.2020.

Ovo sto ste opisali, meni lici na klasicnu neprelezanu gripu nakon koje nastupi upala pluca kao komplikacija. Vidjeno sto puta u svakoj sezoni gripe. O pouzdaosti PCR testova, radije ne bih...

JV
Jugo Večernjak
11:10 17.11.2020.

Moj sin mora na operaciju... Zakaj to ne objavite? Zato kaj nije Srbin ili je nevažan za vaše smrdljive novinarske umove!?

NE
nečešrazbojniče
16:10 16.11.2020.

PCR testovi? Jesu li to oni po kojima u jednoj nosnici imaš koronu a u drugoj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije