Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU MEDIJA

Srpska manekenka objavila selfie pokraj mrtvog oca

Jelica Ljubičić
Foto: Facebook
1/2
19.07.2018.
u 19:35

Internetom je kružila fotografija Jece Lj, kako joj glasi profil na Instagramu i Facebooku na kojoj se u prvom planu nalazi njen poluprofil, a u pozadini čovjek u bolničkoj postelji. Osim sebe i oca, na fotografiji se nalaze i tri emotikona koja plaču, i slomljeno srce.

Srpska manekenka i pjevačica Jelica Ljubičić došla je na naslovnice britanskih portala nakon što je prije dva dana objavila selfie koji je u najmanju ruku skandalozan.

Naime, internetom je kružila fotografija Jece Lj, kako joj glasi profil na Instagramu i Facebooku na kojoj se u prvom planu nalazi njen poluprofil, a u pozadini čovjek u bolničkoj postelji. Osim sebe i oca, na fotografiji se nalaze i tri emotikona koja plaču, i slomljeno srce. Uz emotikone piše i "Počivaj u miru dragi tata", piše metro.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Jeca Lj. na Instagramu ima više od 26.000 pratitelja, ali joj je profil sada zaključan. Umjesto naslovne fotografije, sada stoji samo crno polje, koje označava da je u žalosti.

Sporna fotografija navodno se nalazila i na Facebooku uz tekst:

- Borili smo se koliko smo mogli, ali nije to naša volja. Ne donosimo mi odluku o tome koliko ćemo živjeti. U 67. godini života nas je napustio. Na svemu ti hvala, hvala jer sam ti kći, a ti što si moj otac. Hvala jer si nas izveo na pravi put. Počivaj u miru, uvijek ćeš nam u srcima ostati.

Jelica Ljubičić
1/10

 

Komentara 25

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
20:48 19.07.2018.

Niti cetiri dana nakon nakon najveceg uspjeha I ponosa hrvatskoga sporta, kurirdzije nas sopaju sa 70 posto "novinarskih tekstova" o Srbiji I Jugoslavencinama. Znam da vam je tesko. Primite moju duboku sucut

VO
vorda400
20:27 19.07.2018.

bolesno

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
19:59 19.07.2018.

v.list vraca se kevi smrdiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije