Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija ili umjetnost?

Manekenka napravila skandal, gola je pozirala pokraj Zida plača

Foto: Facebook
1/3
29.06.2018.
u 10:45

Marisa Papen pozirala je gola u blizini Zida plača u Jeruzalemu, što je izazvalo bijes i zgražanje. Ona u tome ne vidi ništa sporno.

Belgijska manekenka i umjetnica Marisa Papen napravila je skandal i izazvala bijes u Izraelu nakon što je gola pozirala u blizini Zida plača. 

Nakon objave ovih fotografija koje su snimljene u blizini najsvetijeg mjesta za Židove, vjerska zajednica se pobunila i osudila ovaj potez manekenke. Marisa je uz fotografiju na kojoj se sunča gola i gleda prema Zidu plača napisala: Zid srama. Stavila je uz fotografiju i link koji vodi na  njezinu stranicu i gdje je na početku teksta ispod fotografije zatražila od čitatelja da ne sude knjigu po koricama. 

 

 

 

 

 

 

- Ovo nagovještava sramotu koju ćeš ti, dragi čitatelju, možda projicirati na mene jer sam napravila nešto sramotno zbog čega ću gorjeti u paklu - napisala je manekenka. 

U sljedećoj rečenici dodala je kako zna da će u njen inbox doći hrpa prijetećih poruka i pisama i poručila je svima da se bezuspješno trude jer ona takve  poruke ne čita. Marisa često objavljuje ovako provokativne fotografije koje snima na zabranjenim mjestima, a zbog jedne takve fotke završila je i iza  rešetki.

S fotografom je snimala fotografije blizu piramida u Gazi i pozirala je gola te su ona i fotograf završili u zatvoru, a Papen je rekla kako  da je to iskustvo bilo jako motivirajuće za nju, a na sve komentare kako je fotografijom snimljenom blizu Zida plača uvrijedila mnoge, Papen je odgovorila da ne razumije što uvredljivo ima u golotinji kad je Bog stvorio naša tijela. 

1/9

 

Komentara 12

LI
liskovaca
11:20 29.06.2018.

ma jel? kad se naslikavaju u Crkvi onda je to umjetnost???

SK
Skviki
11:00 29.06.2018.

Pored zida plača? pa to je najmanje 300m od njega. Kaj nije to satira?

Avatar southman
southman
11:30 29.06.2018.

Što to nije napravila sa druge strane zida !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije