Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wedding day 2020

Sprema se za veliki dan? Andrea Šušnjara odabrala vjenčanicu

Andrea Šušnjara
Foto: Promo
1/4
23.01.2020.
u 20:32

Wedding day već tradicionalno surađuje s PR menadžericom Snježanom Mehun koja je najavila da bismo je možda mogli u ulozi modela.

Idealno je vrijeme za izabrati vjenčanicu, odabrati prostor i ostale važne detalje za vjenčanje. Vjenčanje je već stoljećima san svake djevojke, znaju to i Dalmatinke i  Hercegovke  jer je ovo ipak najposjećeniji sajam u regiji.Mnogobrojni posjetitelji ne žale se provozati do Splita da bi sve najnovije vidjele iz prve ruke jer poznato je koliko je popularan u ovim krajevima tradicija vjenčanja i svadbi.

Sve potrebno  za taj najvažniji dan razgledat će i Andrea Šušnjara, još uvijek  gospođica i ovogodišnje zaštitno lice,  budući da se ozbiljno čuju šuškanja da bi popularna pjevačica uskoro mogla upoloviti u bračnu luku s dugogodišnjim dečkom.

Sajam se i ove godine održava od 24.-26. siječnja pod pokroviteljstvom predsjednice gospođe Kolinde Grabar-Kitarović,Splitsko-dalmatinske Županije,Turističke zajednice Grada Splita, Kaštela i Solina. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Suradnja sajma vjenčanja i splitske udruge Anđeli nastavlja se i ove godine dobrotvornom akcijom koju su podržale brojne osobe iz javnog života koje  ćete vidjeti u ulozi modela na Gala dobrotvornoj reviji s početkom u 18 sati u subotu 25.01.VIP gošća Andrea Šušnjara.  Wedding day već tradicionalno surađuje s PR menadžericom Snježanom Mehun koja je najavila da bismo je možda mogli u ulozi modela. Nove kolekcije za 2020/2021 na Modnim revijama predstavit će: Glamour Sposa s brendovima Millanova i Crystal design,Bakus Sposa,Duches by Snježana Mehun,Koko kids,No7 by Šime Kovačević,Anovi,IC by Ivana Cvrlje,Lella Design by Džemila Dilberović,Dizajnerica Gordana Radić,škola likovnih umjetnosti Split i škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar ,ISSA by Lea Ilić. Za sad dobrotvornu reviju nosi glumica Petra Kraljev, sestre Zaninović i brojne druge javne osobe.

 

 

 

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
08:57 24.01.2020.

i to je vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije