Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovan spot

Sprema se za Las Vegas! Neda Ukraden izgleda bolje nego ikada

04.02.2019.
u 20:03

-Pjesma je u pop izdanju, ali trubači u instrumentalu daju neku dozu balkanske egzotike.- govori pjevačica o novoj pjesmi.

Nedi Ukraden je početak 2019. godine obilježio uzbudljiv poziv na sudjelovanje na European Music Festu u svibnju u Las Vegasu. Pozornicu tog festivala koji promovira europsku glazbu, kulturu i ples dijeliti će sa svjetskim imenima kao što su Enrique Iglesias, Modern Talking i brojni drugi.

Kako publiku ne bi ostavila gladnom dobre zabave, počastila ih je novom pjesmom i video spotom – 'Premalo mi je' koja je proizašla iz kreativne radionice Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Spot je vizualno raskošan, a tu su i plesačice plesne skupine Evolution koje su dodale posebnu vibru.

 

-Pjesma je u pop izdanju, ali trubači u instrumentalu daju neku dozu balkanske egzotike. Zanimljivost je pojavljivanje u spotu i trubačice Danijele, sa svojim bendom, koji nosi njezino ime i slovi za jednu od najboljih sviračica, te vrste glazbe u regiji! – govori Neda ponosno.

S obzirom na višegodišnju suradnju s Vedadom Jašarevićem, Neda mu je prepustila režiranje i ovog spota bez imalo sumnje, a za naglašene boje u spotu kroz styling i kostime odgovoran je Bane Dević, dok se Srđan Petković pobrinuo za kreativan izgled i make up.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:37 04.02.2019.

stara raga

KL
killer_lepi
09:22 05.02.2019.

kaj drzi tu babu..dosadna je brateeee

Avatar Analizator
Analizator
18:56 05.02.2019.

Četnikuša, kao i većina izvođača od tamo preko, pogotovo pevača ovakve primitivne opančarske "muzike"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije