Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZDRŽAO

Šprajc prasnuo od smijeha na kraju emisije: 'Prilog nećete vidjeti'

Zoran Šprajc
Foto: RTL/Screenshot
1/7
31.03.2021.
u 08:32

– Ako ste dobri i držite se mjera, možda načas ugledate i Štrumpfove, kazao je Šprajc, a zatim prasnuo u smijeh i dodao: – Ali prilog Ivana Skorina nećete vidjeti.

Zoran Šprajc na kraju sinoćnjeg RTL Direkta nije mogao izdržati, pa se nasmijao zbog pogreške. Naime, tijekom emisije prekinuo se jedan od priloga, a Šprajc je gledateljima objasnio kako im je "puknuo prilog" te najavio idući o igrici čiji je glavni lik ministar Vili Beroš, a u njoj se pojavljuju i članovi Stožera. 

– Ako ste dobri i držite se mjera, možda načas ugledate i Štrumpfove, kazao je Šprajc, a zatim prasnuo u smijeh i dodao: – Ali prilog Ivana Skorina nećete vidjeti.

Osebujan TV voditelj nedavno je iznenadio brojne gledatelje, ali i razveselio pjevačicu Maju Šuput čestitavši joj u emisiji na rođenju sina.

– I za kraj, najvažnija vijest dana: Maja Šuput konačno je rodila! Sve je prošlo u najboljem redu, rodio se krasan dječačić. Maji čestitamo, a nacija sad može odahnuti i otići na spavanje – poručio je voditelj, a Maja je to zabilježila u svom storyju na Instagramu te poručila: "Hvala Zorane. Ovo ću malom sačuvat da vidi kakva je faca bio od prve sekunde", napisala je tada pjevačica.

Šprajc protekli je vikend proveo u dobrom društvu. Sunčan dan iskoristio je za odlazak do grada i piće na terasi s dragim prijateljima, glumcima Goranom Bogdanom i Enisom Bešlagićem. Druženjem s veselom ekipom pohvalio se na svom Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Bez obzira na to što majica Gorana Bogdana vrišti "Dajte šansu mozgu", mozga oko nas i dalje nema mnogo, ali ima mnogo dobrih ljudi, a Goran i Enis Bešlagić među najdobrijim su ljudima koje znam, a znam ih stvarno mnogo dobrih – napisao je Šprajc u opisu fotografije koja je prikupila oko 4700 lajkova. "Pravi dečki, uljepšavate mi ovu groznu svakodnevicu", "Dobri, pametni, nadareni", "Ekipa je vrh", samo su neki od komentara ispod fotografije.

 

Ključne riječi

Komentara 20

SA
sanikol
09:00 31.03.2021.

Pa naravno da se glumac Bogdan sviđe Šprajcu jer mu se sviđa to što je netko dok je radio u Americi, izgovorio svinjarije o Hrvatskoj i blatio Hrvatsku. Samo usput, rekao je da se nikada neće vratiti u Hrvatsku.

LU
Ludwik
09:14 31.03.2021.

Mnogi roditelji u Hrvatskoj sigurno ne bi prasnuli od smjeha kad bi tzv. Šprajc objavio koliko su bile "stare" djevojčice iz Slovenske 9 gdje se dotičnio gozbio sa Milanovićem, Ćorićem, Turudićem, Kitarovićem....

DU
Deleted user
10:05 31.03.2021.

RTL je po prijevodu filmova i serija Srpsko-Bosanska televizija.Neuki ljudi misle kako je prijevod hrvatski, a kad ono...usuti,pospospeti,autoput itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije