Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubi poznatog ginekologa

Napokon ga pokazala! Josipa Pavičić objavila prvu fotku s novim dečkom

Foto: Pixsell/Instagram
1/5
31.03.2021.
u 08:00

A koliko su zaljubljeni potvrđuje i nova fotografija koju je Josipa podijelila na svom Instagramu. Josipa je objavila fotografiju na kojoj je Marko leđima okrenut kameri, a ona ga nježno ljubi. No, dragom je ipak skrila lice od kamere.

Bivša TV voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić ponovno je sretna u ljubavi. Njezino srce krajem prošle godine osvojio je zagrebački ginekolog Marko Kisić. Njihova je ljubav planula preko zajedničkih prijatelja, a ni Josipa ni Marko još uvijek o svom odnosu ne žele govoriti u medijima. Ipak, preko zajedničkih prijatelja doznalo se da uživaju u zajedničkim trenucima.

A koliko su zaljubljeni potvrđuje i nova fotografija koju je Josipa podijelila na svom Instagramu. Josipa je objavila fotografiju na kojoj je Marko leđima okrenut kameri, a ona ga nježno ljubi. No, dragom je ipak skrila lice od kamere. 

"Onome tko zauzme mjesto na lijevoj strani puta daj sve ono što bi želio dati sebi. Put srca je nalijevo. A možemo dati samo svoju ljubav i pritom znajmo da će nam se ona umnožena vratiti", napisala je uz fotku. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Marko Kisić javnosti je poznat i po vezi s glumicom Natašom Janjić. Veza im je trajala manje od godinu dana, a otkrivena je u ožujku 2015.  godine. Nataša je godinu dana starijeg liječnika tada  opisivala kao posebnog, potpuno drukčijeg frajera, no izbjegavala je pričati o vezi s njime, no na fotografijama su djelovali blisko. Ljetovali su na Jadranu, a putovali su i po inozemstvu, pojavili se zajedno na Elle Style Awardsu. Prije dvije godine, u siječnju 2019., Nataša se udala za ortopeda Nenada Medančića s kojim ima sina Tonija i kćer Katju. S druge strane Josipa Pavičić iza sebe ima razvod  s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem s kojim ima dvojicu sinova, a vjeru u ljubav nakon izazovne 2020. godine vratio joj je šarmantan liječnik.

VIDEO>> Ivana Radeljac Krušlin: Proslavit ću s obitelji. Imali smo iskustvo s koronom

Ključne riječi

Komentara 5

KA
Kakodane
09:53 31.03.2021.

Čuj "dečka". Pedesetogodišnjaci.

Avatar Toncek79
Toncek79
09:05 31.03.2021.

Pirjajte crveni luk na maslinovu ulju ili masti 20 minuta, a nakon desetak minuta ga lagano posolite da povene. Na to stavite kockice teletine i pirjajte sve dok se teletina ne osuši, a potom podlijevajući malo po malo temeljcem dok se meso gotovo ne raskuha. Pirjanja mesa po pravilima bi trebalo trajati barem 6-7 sati, trebali biste dobiti gustu smjesu nalik pašteti. Zatim dodajte rižu i nastavite krčkati rižoto podlijevajući temeljcem. Začinite solju, paprom, muškatnim oraščićem. Prije serviranja obilno pospite ribanim sirom.

Avatar Bell940
Bell940
13:37 01.04.2021.

Stara je za dečka, treba muža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije