Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatni iznosi

Voditelj koji je zbog Meghan dao otkaz ne brine se za financije: U samo jednoj godini zaradio je 195 milijuna kuna

Foto: Instagram
1/6
30.03.2021.
u 23:30

Naime, nakon što je Piers, kojeg mnogi prozivaju nasilnikom jer se ne libi reći što misli, često i bez takta,  otišao, dionice ITV-a pale su za čak 5%, a pala je i gledanost showa Good Morning Britain.

Nakon što je Piers Morgan usred emisije otišao iz studija ITV-a u kojem se snimala emisija Good Morning Britain, nakon svađe s kolegom zbog Meghan Markle i princa Harryja, u javnost izlaze detalji o tome kako je taj potez, a i njegov otkaz utjecao na Morganove financije, ali i na njegovo bivše radno mjesto.

Naime, nakon što je Piers, kojeg mnogi prozivaju nasilnikom jer se ne libi reći što misli, često i bez takta,  otišao, dionice ITV-a pale su za čak 5%, a pala je i gledanost showa Good Morning Britain. 

Piers se tom činjenicom naravno pohvalio na Twitteru kazavši kako će mu dobro poslužiti u pregovorima za daljnje radne odnose. 
Voditelj nikad nije tajio da dobro zarađuje, a većina financija dolazila je od sudjelovanja u showovima kao što su američka i britanska verzija showa Supertalent, ali i Piers Morgan's Life Stories. 

Godišnje je od emisije Good Morning Britain zarađivao čak 1,1 milijun funti , a za večernji program je dobivao još gotovo milijun i pol funti. 

Britanski mediji tvrde da Morgan vrijedi 14, 4 milijuna funti, a u 2017, sam je otkrio kako je zaradio 22 milijuna funti, nešto malo više od 195 milijuna kuna - godinu ranije. 
Priznao je kako dobiva abnormalnu količinu novca za ono što radi, ali je dodao i da je činjenica da o njemu ovisi hoće li show biti gledan i da i u slučaju da gledanost nije dobra može se odmah suočiti s otkazom. 

Morgan isto tako ima nekoliko više milijuna vrijednih imanja diljem svijeta, a njihova vrijednost se procjenjuje na 8,9 milijuna funti. Riječ je o vilama u Londonu, istočnom Sussexu i Los Angelesu

Voditelj i supruga Celia Walden trenutačno žive u Londonu s osmogodišnjom kćeri Elise Morgan, a tu vilu kupio je od oca svije supruge, Georgea Waldena, političara i torijevca za četiri milijuna funti, te često objavljuje slike luksuznog interijera na društvenim mrežama.  

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije