Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Šprajc odgovorio na optužbe za homofobiju zbog komentara o srpskoj premijerki

Foto: Borna Filić/PIXSEL
1/5
07.02.2019.
u 08:15

Na društvenoj mreži podijelio je pitanje jednog korisnika koji ga smatra seksistom.

Nakon što je podigao prašinu izjavom u sinoćnjoj emisiji RTL Direkt, Zoran Šprajc na Twitteru je odlučio odgovoriti onima koji su ga prozvali zbog komentara o prinovi srpske premijerke Ane Brnabić i njezine partnerice Milice Đurđić.

Podijelio je pitanje jednog korisnika:  "Nego, jel' neko komentiral' seksističku izjavu Zorana Šprajca ili smo se već navikli na njegove pokušaje humora?" te uz objavu dodao i svoj odgovor.

 

– Je, bez brige. Na ćudorednoj FB stranici "Seksizam naš svagdašnji", od 80 komentara njih 8 misli da je riječ o homofobiji, seksizmu i rušenju ustavnog poretka, a 72 osobe misle da je riječ o zaje***. Još nešto? – napisao je Šprajc.

Pogledajte koji su razvodi šokirali javnost: 

Ključne riječi

Komentara 43

DU
Deleted user
08:35 07.02.2019.

Pa nije ništa uvredljivo rekao...istina je istina a ne uvreda...

MA
Majur
09:14 07.02.2019.

Kad se sprda sa Hrvatskom smotanom politikom,moraju svi trpjeti kojima to ne paše,inače su krkani...e kad se sa mimozama lgbt sprda,na vješala sa njim...jako su liberalni,dok se njih ne “pikne”.

AS
ante_slavonac
08:34 07.02.2019.

uglavnom,Šprajc upotrebljava riječnik za koji bi recimo ovdje isti trnutak bio suspendiran,ah ta samo nekima dozvoljena satira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije