Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu jasno

Šprajc o seksu i gubitku kalorija: Da ste Tarzan u krevetu, potrošit ćete manje kalorija

Foto: Instagram
1/6
06.03.2020.
u 07:55

Našalio se Šprajc u jednoj objavi na Instagramu o savjetima koje srčani bolesnici dobiju od liječnika.

Na radost gledatelja RTL Direkta Zoran Šprajc za dva tjedna vraća se s bolovanja. Od kraja studenoga, kada je doživio infarkt, Šprajc je bio na bolovanju i tijekom zadnjih mjeseci potrudio se promijeniti životne navike koje su bile pogubne za njegovo zdravlje.

Pogledajte o čemu smo sve pričali sa Zoranom Šprajcom kada je bio naš gost

Njegov Instagram profil sada je ispunjen fotografijama šetnji prirodom i zdravim namirnicama koje sada više konzumira. Šprajc  je možda ostao bez kojeg kilograma, ali nije ostao i bez smisla za humor. Našalio se tako Šprajc u jednoj objavi na Instagramu  o savjetima koje srčani bolesnici dobiju od liječnika. Jedna je i vođenje ljubavi, ali televizijski voditelj i urednik nije siguran kako je ova računica s gubitkom kalorija kod vođenja ljubavi baš korisna.

 

 

– Entuzijastima skrećem pozornost da je 300 kcal/h jednako 5 kcal/min, dakle taman i da ste u krevetu Tarzan, u tih 10 minuta potrošit ćete manje kalorija nego što ih je u čaši vina (70 kcal). A znamo da Tarzan ne postoji – napisao je Šprajc. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:02 06.03.2020.

Mislio sam da ovog izjeda samo mržnja prema Hrvatskoj, ali bojim se da ga izjeda još nešto.

NI
nik83
11:07 06.03.2020.

Prejaka i smislena šala! Evo, plačem od smijeha i gušim se.

DU
Deleted user
13:34 06.03.2020.

jel to onaj novinar sa 'stavom'? to se inace zove tabloid al nek se covjek zeza, makar i neduhovito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije