Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Bivša supruga Zorana Mamića otkrila velike novosti u ljubavnom životu

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
04.03.2020.
u 08:00

Kaže kako se sa svojim životnim partnerom od prvog dana baš našla i dijele puno zajedničkih stvari, tema i smijeha.

Bračni brodolom sa Zoranom Mamićem daleka je prošlost za Vanju Horvat koja je sada posvećena svojoj djeci i unuci te novim  poslovnim izazovima i novoj ljubavi. Njezina ljubav prema životinjama dovela ju je u poslovne vode kojima sada uspješno kormilari.

Naime, Vanja zajedno s poslovnom partnericom i prijateljicom Eminom Šokotom i svojim životnim partnerom Mladenom Veberom ima tvrtku koja se bavi distribucijom dodatka prehrani na bazi zeolita koji najučinkovitije organizam oslobađa štetnih tvari.

1/5

- Radimo analize povrća - koliko je kontaminirano, koliko ima na sebi toksina i štetnih stvari za naše zdravlje, ali i istraživanja  u poljoprivredi i stočarstvu - ispričala je Vanja u IN Magazinu. Velike novosti u njezinom privatnom životu dogodile su se  nedavno. Naime, ona i Mladen su se zaručili, a s vjenčanjem im se ne žuri. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili i vjenčali u 2019. godini

- Svi oko nas, da, znaju nas pitati, nama se ne žuri. Tko zna, možda s vremenom, sad smo mali korak napravili prema tome, a dalje ćemo vidjeti - rekla je Vanja. Kaže kako se sa svojim životnim partnerom od prvog dana baš našla i dijele puno zajedničkih stvari, tema i smijeha. - Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira - kaže Vanja. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
08:37 04.03.2020.

e, sad mogu mirnije započeti dan kad znam da je ova besposličarka sretna u ljubavi....jer to mi neizmjerno mnogo znači!!! :)))))))))))))

PJ
pjole
09:40 04.03.2020.

Našla je svoju srodnu dušu. Dajem im 2 godine.

MO
moroder
12:25 04.03.2020.

daj mu mrkvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije